vozik za kolo, prosim o vase zkusenosti

31.03.2010

Holky, nemate nekdo doma tento vozik pro http://aukro.cz/item976550736_novy_prives_za_kolo_kocarek_vozik_jogger_…?
ja nejdriv chtela CROOZER, ale je tam rozdil cca 6tisic a ja bych jezdila predevsim po lesni asfaltove ceste nebo po parcich... diky za vase nazory a zkusenosti... nechci mimi ublizit, ale kazda Kc dobra..vsak to znate! jo a malej bude mit 21.4. půl roku...v kočáře mi řve, tak bych chtěla zkusit tohle...děsím se každé naší procházky, kdy jedeme s pláčem:-/

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mě taky malej řval v kočárku, tak jsem ho dala do polosedu aby viděl ven, prehodila jsem rukojeť aby mě neviděl a jako zázrakem nebrečí a i takhle usne ;-)

ahoj, my jsme kupovali vozik pred tydnem, tez jsem se rozhodovala mezi levnejsi a drazssi variantou. Tvuj odkaz je nejlevnejsi INFANtastic, ale maza do toho nechtel jit..ze mu to prilis zavani levnotou..(mam na to jiny nazor) nakonec jsme se domluvili na AZUB TOm nebo JERRY lonsky model..a uplne nakonec koupili starsi Croozer za 4tis..myslim, ze je bezvadny. Maly koukal jak pero..(ma 4m) ani nebrekl..Nacpali jsme tam autosedacku, nohy nekoukaji..Vas vozik poslouzi uplne stejne..deti si na hrkani zvyknou..
Nevim zda vozis jeste v hlubokem, ale tem muj kluk je v poho jen se stazenou boudou, musi se divat ven..

In reply to by sim sim

ahojky, ja se taky bojim, ze cena je nizka, protoze to nebude kvalitni, ale pouzivala bych to i jako kočárek na brusle a chuzi...urcite s tim nepojedu po lesnich cestach a tak..spis po asfaltovych lesnich cestach... ja nikde nevidela croozer starsi...asi to hned mizi, kdyz se nekde objevi. malymu se prave v kocare moc nelibi - rve a rve! tak jsem chtela zkusit vozik..a taky se mi to mooc libi! vozim v hlubokem, ale uz to vymenim za sportak, je velkej a stejne tam jeci..ostuda:-)
me se ten AZUB moc nelibi...:-( libi se mi ty joggery...tak ja nevim..dodavatel mi napsal, ze je to pro 1-2 děti, zatim jsem nevidela, ze by nekde psaly jen pro 1 dite...jsem z toho zmatena, nechci koupit zajice v pytli!

In reply to by moonaa

jasne..myslim, ze pro dve deti je to trochu sirsi, ale vyhodou muze byt, ze se tam muze vejit vice veci:). Zajice urcite nekoupis..my jsme take nevedeli do ceho jdem..myslim, ze bych se ztotoznila s jakoukoliv znackou. I tento vozik muze byt fajn - je bytelny a ma i odpruzeni, coz nas nema (croozer a dalsi platis jen znacku :(. Vlozka je snad univerzalni - miminkovnik weber - taky draha zalezitost. Nekdo resi autosedackou zavazanou popruhami ke kostre..my jsme ji tam tak narvali, ze nebylo ani treba:) stejnak clovek jede opatrne.
Je tez mozne si nejaky model zkusit z pujcovny ci se nekde v cyklo poptat. Velci croozraci je VElo fiala, tam najdes tez info.
Ten nas croozer jsme sehanli na sbazaru. Jinak je fakt, jde to rychle na odbyt
Rozhodnuti je na vas.
at se dari :a:

My jsme loni pořídili Croozer( pro 1 dítě), nedávno jsem tady do nějaký podobný diskuze taky psala. Rozárku jsme tam porvé posadily v půl roce, to už sama seděla, ale dokoupila jsem na mimibazaru( a teď tady paní udělám reklamu) vložku pro větší pohodlí , paní má na MMB ID 18696 a supr, ještě jsme dokoupily blatník, aby z kola zachytával ty největší nečistoty. Jsme maximálně spokojení, malá v něm vejskala, smála se a nebo spinkala. Odpružení nemáme, nejdřív jsem ztoho měla strach, ale na stezky a lesní cesty je to naprosto v pohodě. Už se těším až letos zase vyjedeme. Jak tady píše mamina pod mým článkem-naprostá spokojenost.
Je důležitý, aby děti neseděly vzpřímeně, takové sedáky mají levnější vozíky, to prý při otřesech ničí páteř. Ale Croozer má kola velký, tak ty otřesy jsou v pohodě. Jinak se do Croozeru taky dá dát autosedačka, pro nesedící děti, ale raději bych to před koupí vyzkoušela na prodejně, aby Vám tam ta vaše pasovala. Koukni na www.dveplusdve.cz a na diskuzi www.nakole.cz

In reply to by stepanka025

ahojky, malej by tam byl taky od pul roku, jeste kupuji kolo, tak to chvilku potrva, nez jej budu mit doma a to uz bude mit ten pul rok.. Myslis, ze ten sedak pro mimi pasuje jen na croozer? ja tim, ze kupuji i kolo, tak me to bude stat vetsi investici a proto si nemuzu dovolit napr. vozik za 20tisic jak tu psala jedna maminka... a tu pani jak jsi nasla na mimibazaru ti to prodala za kolik, a prodava dalsi nebo mela jen 1, nevís? kdyztak bych koupila rovnou odpruzeny...jo, chtela bych si to ohmatat, ale bydlim v Litovli 20km od Olomouce a neznám ani jednu prodejnu...je pravda, ze jezdime i do Brna, ale malo... :-/ ach jo...

In reply to by moonaa

Ta paní na MMB to polstrování do cyklovozíků šije sama doma, prodává to za 400,- a blatník taky vyrábí, za ten chce 200,-
Croozer jsem kupovala po netu, nový, stál kolem 9000,- má velká kola, takže nerovnosti na cestě v pohodě přejede bez většího drncání. Odpružení není třeba.
Pokud se rozhodneš pro jinou značku vozíku, tak si hlídej zda má certifikát.
Taky jsou obchody, kde ti vozík půjčí na vyzkoušení, ale to by ses musela porozhlídnout po netu, ty stránky už nevim.

My máme taky Chariota CX1 a jsme 100% spokojení, ale je to úplně jiná cenová hladina, nicméně v bazaru se ani neohřejí, takže taky počítáme, že ho slušně prodáme. Máme k němu u lyžařský set a prima jsme si zaběžkovali. Nás přesvědčilo hlavně řešení miminkovníku pro malé mimča, to je super, CROOZERY mají myslím takovou plastovou sedačku Weber a to nám nevyhovovalo. Mají to dořešení do detailu, jednoduchá manipulace, sluneční clony mají UV filtr, větraní na bocích, takže Ti na dítě nelétá prach a kamínky z Tvého kola. To se nám stalo s půjčeným AZUBEM.
Nicméně je to hlavně o penězích a já bych rozhodně nekupovala takovou věc, kterou jsem si předtím neosahala.
A jak jezdíš s malým v kočárku, my jezdili od cca půl roku převážně na břiše a koukal ven, pak začal klečet, tak vyfásl kšíry. Takhle to šlo, ale ležet v něm pak už nechtěl.

Lištička Kačka + Matýsek

Tak nejdřív tu dám odkaz na diskuzi, co tu ohledně vozíků za kolo byla:
http://www.mojetehotenstvi.cz/vozik-za-kolo-jogger-2v1

A pak jen dodám, že my máme Croozer kid for 1 a k tomu pružinové odpružení a on nejede, on plave jako po vodě, jen se lehce vznáší... pruží asi tak dvakrát tolik, co Chariot, takže v terénu je to super, nemusíme se bát ani na hrbaté a kamenaté lesní cesty... a jiný už bych nechtěla... je v něm dost místa jak na výšku, tak velký úložný prostor, v ceně je set za kolo včetně dvou spojovacích čepů, takže není problém mít to zároveň na dvou kolech a můžou jezdit oba rodiče, joggingové větší kolečko a malé otočné kolečko pro běžné ježdění... a dá se k němu dokoupit i lyžařský set... a když jsme ho kupovali, dostali jsme k němu navíc sluneční clonu a přepravní vak, a myslím, že letos už zase šla cena toho loňského modelu o kousek dolů... takže ho fakt můžu jen doporučit...

my máme Chariota CX1..... s tímto ani s croozrem zkušenost vlastn í nemám, ale příjdou mi to strašný drncáky.... a když pominu to, tak větrání je děs,, je vlasně zepředu.... a to mi příjde dost nelogický.... nevim....chápu samozřejmě, že je to také otázka peěz, ae já vim, že když sme koupila Chariota s příslušenstvím celkem za 25, tak že ho za 2 roky prodám za 20....tak mi to zas tak hrozný nepříde.
Sabinka a Markétka <3
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=155336

Ahoj, my máme CROOZER, ale nejsem z něj nadšená. Nemá odpružení a dítě tam musí citít každou nerovnost.... Pokud by jsi chtěla, mame na prodej sedačku pro nesedící děti....-))
Jinak vím, co to je, když dítě v kočárku pláče a pláče. My jezdili do lesa, tam byl klid a nedělali jsme "ostudu" po městě:-) Od té doby, co malá sedí a vidí ven , jsou procházky v pododě.....:-))

já s tímto zkušenosti nemám-my máme Croozera, ale jestli je dítěti 6 měsíců, tak si hlavně zjisti, zda je v tom vozíku nějaká vložka pro děti, které ještě nesedí a nebo jestli se ti tam vejde autosedačka. Ty vozíky mají to sezení dost kolmý a fakt to není pro dítě, které ještě nesedí. My začali jezdit v cca 10 měsících

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

od půl roka klidně jezděte, ale podle mě jen s tou vložkou-je to takové jakoby lehátko, kam si miminko lehne a je ve vozíku zavěšené, takže to má pohodlné
a nebo tam nacpat autosedačku-ale doporučuji zkusit, protože my když jsme jí dali do Croozera, tak kousek koukal ven a tudíž i Vojtovi nohy-autosedačka byla prostě na vyšší základně - máme Chicco

In reply to by Kylli

super, takze kdybych sehnala tu vlozku (nevim zda ji nabizi k tomu Jogger), tak to koupim. sedacku tam davat moc nechci...spis to lehatko. a myslite, ze by tam pasovalo kdyztak i jine jako treba z croozera?

In reply to by moonaa

TADY SE ALE PODÍVEJ NA OBRÁZEK-JSOU TAM 2X PÁSY A FAKT JE TO 2 MÍSTNÉ
ONI VYRÁBĚJÍ BUĎ PRO 1 NEBO 2 DĚTI
NA VŠECHNO SE RADĚJI INFORMUJ-MY TEDA BYLI PŘÍMO V PRODEJNĚ, ABYCHOM TAM MALÉHO ZKUSILI, I TU AUTOSEDAČKU JSME TAM ZKOUŠELI A BYLI TAM RODIČE S DVOJČATAMA A TY NAPŘ. ŘEŠILI, JESTLI S TÍM VOZÍME PRO 2 DĚTI VŮBEC PROJEDOU V BARÁKU DVEŘMA :-)A JESTLI HO VŮBEC SLOŽÍ DO AUTA :-)

In reply to by Kylli

pozoooooorrrrr zadrzzzzzzzzzzz nekupuuujj...mam ten samej a tento tyden ho budu posialt na reklamaci...vyuzivala jsem ho v zime hodne misto kocaru, kdyz byl snih...to byl fakt v pohode...ale vcera jsem byla na bruslich...a brzda nefunguje tak jak by mela..to na kocaru ji mam mnohem lepsi...a to se ji snazil manzel sestelovat....predni kolo docela mlatilo...na tury je to ok...ale za kolo bych ho nedala, na ty brusle se to dalo prezit....ale i tak jsem za ty prachy nekoupila neco, abych to pouzivala jen napul....a to opruzeni neni taky zadny zazrak..takze nam pani posle novy...a jestli nebude lepsi a nebudu spokojena..tak mi vrati prachy...a koupim croosera...jezdi se s nim fakt lip...jenze taky jsem setreila o Vanocich tajne, abych to dala manzelovi s malou jako darek...a 8tis jsem natajno fakt nenasetrila..takze jsem zvolila tuto variantu a asi jsem udelala blbost...uvidim, jestli ten druhy bude lepsi...

In reply to by schatzeli

no to jsi me teda moc nepotesila:-)
a kdy otestujes ten druhy? ze bys dala info? kde jste jej koupili? za kolik a sehnala jsi tu detskou vlozku? malej bude mit půl roku..
jo a kdyz chces s tim an brusle tak normalne se toho drzis jak kocaru a brzdu mas normalne rucni jak u normalniho kola na riditkach??? diky
a odpruzeni blby, jo? a ja byla tak nadsena:-(

In reply to by Kylli

pozoooooorrrrr zadrzzzzzzzzzzz nekupuuujj...mam ten samej a tento tyden ho budu posialt na reklamaci...vyuzivala jsem ho v zime hodne misto kocaru, kdyz byl snih...to byl fakt v pohode...ale vcera jsem byla na bruslich...a brzda nefunguje tak jak by mela..to na kocaru ji mam mnohem lepsi...a to se ji snazil manzel sestelovat....predni kolo docela mlatilo...na tury je to ok...ale za kolo bych ho nedala, na ty brusle se to dalo prezit....ale i tak jsem za ty prachy nekoupila neco, abych to pouzivala jen napul....a to opruzeni neni taky zadny zazrak..takze nam pani posle novy...a jestli nebude lepsi a nebudu spokojena..tak mi vrati prachy...a koupim croosera...jezdi se s nim fakt lip...jenze taky jsem setreila o Vanocich tajne, abych to dala manzelovi s malou jako darek...a 8tis jsem natajno fakt nenasetrila..takze jsem zvolila tuto variantu a asi jsem udelala blbost...uvidim, jestli ten druhy bude lepsi...

In reply to by Kylli

pozoooooorrrrr zadrzzzzzzzzzzz nekupuuujj...mam ten samej a tento tyden ho budu posialt na reklamaci...vyuzivala jsem ho v zime hodne misto kocaru, kdyz byl snih...to byl fakt v pohode...ale vcera jsem byla na bruslich...a brzda nefunguje tak jak by mela..to na kocaru ji mam mnohem lepsi...a to se ji snazil manzel sestelovat....predni kolo docela mlatilo...na tury je to ok...ale za kolo bych ho nedala, na ty brusle se to dalo prezit....ale i tak jsem za ty prachy nekoupila neco, abych to pouzivala jen napul....a to opruzeni neni taky zadny zazrak..takze nam pani posle novy...a jestli nebude lepsi a nebudu spokojena..tak mi vrati prachy...a koupim croosera...jezdi se s nim fakt lip...jenze taky jsem setreila o Vanocich tajne, abych to dala manzelovi s malou jako darek...a 8tis jsem natajno fakt nenasetrila..takze jsem zvolila tuto variantu a asi jsem udelala blbost...uvidim, jestli ten druhy bude lepsi...

In reply to by moonaa

cena za tu vložku je hrozná já vím.... navíc, nevím co je na tom tak drahého. Ditěti je v tom horko, tak na ježdění teď na jaře, v létě jen ve stínu v lese.
Mrkni na mimibazar, dívala jsem se, je tam na prodej i levnější croozer for 1.
Jinak, kdyby jsi měla zájem o tu vložku, tak ji prodávám za 1480,- v super stavu, ale nenutím....:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka