Jak to dopadlo s návštěvou sestry u nás doma...

10.10.2009

Tak pro ty z Vás co byly překvapený proč se ke mě domu cpe zdravotní sestra z gynekologie.... Myslela jsem že bude chtít vidět připravenou postýlku, věcičky, plínky, takže jsem všude uklidila a čekala až příjde. Dala si pořádne na čas už jsem jí chtěla volat ať nechodí. No přišla, vytáhla brašnu, prohlídla mi bříško, což dělají pokaždý když jdu na monitor, koukla na krevní orazekla mi že mám málo železa a začala tahat z brašny homeopatika vitamíny atd, z níž nejlevnější byl přípravek za 370 kč!!!! A samozřejmě že potřebuju všechno jak mi tvrdila, takže by mě stáhla o 1000!!! Tak jsem jí poslala víte kam!!! Přítel ztratil práci a tohle si nemůžeme dovolit. Tak se trošku uražená oblekla a odešla. Takže vlastně nešlo o nic jinýho než o to mi nacpat nějaký blbý vitamíny!!! No nic, železa mám málo to je pravda, tak jsem šla do lékárny a koupila si SUPERŽELEZO a vyšlo mě na 90 kč a mám to až do porodu a obsahuje i kyselinu listovou, takže holky nenechte se!!!!

Tak už i mezi PA jsou dealeři. :$$: :s: To je něco. Zrovna v tomhle oboru by to člověk nečekal. :no:

Ahoja , to teda dost koukám....mě by asi hodně naštvala :spid: . Dyt to snad nemá zapotřebí, takhle okatě něco vnucovat :n: . Njn, lidi jsou různí. Hlavně, že ses nenechala ukecat :one: ! Tak se pěkně opatruj a pohlaď bříško :k:

ahojky Petí,tak to taky slyším prvně,že by chodila sestra domů v době těhu.Ale podle toho co jsem četla,jde vidět,že lidi se fakt snaží vydělat na všem,to je síla.JE dobře,že ses nedala!!

Ahojky, to si udělala dobře, taky bych ji asi slušně poslala někam... Hlavně to železo ti může doktorka (sestra) i napsat na recept.... Jinak co se týká homeopatik, tak navštěvuju pana doktora, který je fakt machr v akupunktuře a homeopatii a když jsem se ho ptala, jestli jsou nějaká homeopatika, která by případně usnadnila porod, zlepšila rekonvalescenci po porodu nebo předešla některým problémům, které můžou nastat, tak mi řekl, že určitě taková homeopatika existují, ale že nemá smysl je brát, pokud nemáš nějaký problém... že je vždy lepší je nasadit aktuálně, když se něco děje... Přeju krásný zbytek těhulkování...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka