Porod císařem z netu

03.10.2009

Našla jsem super porod císaře. Je to sice fakt s detaily, ale aspoň vím co mě asi tak ve čtvrtek 8.10. čeká.
Jen pro silné povahy.

http://www.youtube.com/watch?v=u5oPZe5hbco

nejprve se mi ukázalo, že stránka neexistuje, ale po hledání ve světě jsem to našla :)

Pokud to nepůjde zkuste následují odkazy - odpoledne to šlo a teď to nějak nechce jít :(

http://www.facebook.com/profile.php?id=1438017986&ref=profile

http://www.videomix.cz/video/u5oPZe5hbco/

přehrát video »

Týý brďo, mam z toho úplně studený ruce, tak tohle nám dělali? Masakr! A to jsem chtěla druhej porod taky císaře! Ty háky.. Ufff! Už vim, proč ta doktorka při vyndavání malý tak funěla! :s: Takovýho obříka musela vydolovat! zajímalo by mě, jestli, když jsem podepisovala souhlas připřijetí, že mi budou po celou dobu porodu natáčet, jestli by to šlo si vyžádat, asi ne, viď. Zajímal by mi můj císař.. :s: :||):
Ale nějak ven toho mimísaka dostat musí, že.. :) Každopádně bych malou 4300g rodit normálně nechtěla..A zaplať pánbůh, že jsem rodila takhle, že jsem měla štígro na bezva personál!
A co se týče toho vašeho celkového přéběhu, jsi fakt moc dobár! Máš neuvěřitelnou vůlu a tou to obě zvládnete a vše dobře dopadne. K tomu cvičení a teploty při něm a verunčiny podhclazení, normálně bch jí to řekla, jde přeci o tvé dítě a tej dr. to je jedno. Normálně bych se jak lvice Elza prala za své miminko! Pak nemá pčikat a kejchat! ://:

Tak ja uz jsem po cisari skoro 9mesicu(19.1.09) a az nyni diky tobe jsem videla co se vse za plentou delo. :00: Mam uz doma i skoro 6leteho syna a toho jsem porodila spontalne,takze uz vim jake jsou oba porody a jelikoz chci jeste do budoucna jedno mimi(tu holcicku) :girl: ,tak kdybych si mohla vybrat,tak bych si prala rodit opet spontalne,po cisari to bylo docela dost krute(ty bolesti pri rozchozeni)...Misanek musel jit cisarem,jelikoz byl KP a uz mel nad 3500g(mel uctihodnych 4120g/53cm),ale v den porodu me tvrdili,ze malej bude mit do 3700g. :*8*: ://:

Tak jsem to konečně taky skoukla. Bylo to fajn, vidět, co se vlastně dělo. Strašně mě ale pobavila jedna věc... jak zašívali tu dělohu, tak použili úplně stejný steh, který používám, když manželovi zašívám konce nohavic u riflí, když si je ošoupe :s: :qu: :s:

myslela jsem si vždycky že bych raději šla na císaře než rodit klasicky ale když jsem tohle viděla, tu krev a tak, tak jediné co mi přišlo celkem hezké je jak vytáhli to miminko jinak nic... :-( U druhého mimča budu opravdu raději rodit zase normální cestou než takhle... mě z toho až zamrazilo... vypadá to hrozně ale asi je to tím že jsem ještě žádnou operaci takhle neviděla... nejsem zvyklá se na takové věci dívat. :-)

Tak tohle mi absolutně nevadí a to jsem sama po císaři 2,5 měsíce...mám ráda operace, asi jsem ujetá....spíš je obdivuju jaký to jsou machři!!!

Tak to je opravdu síla. Koukala jsem teda s napětím až do konce a musim říct, že císaře bych teda nechtěla :n: nevim co mě teda čeká jsem tady totiž poslední opožděné zářijátko :§) v úterý nastupuju do nemocnice na vyvolání, tak uvidím :$$: ale tobě moc držím palečky ať to všechno dobře dopadne :h:

In reply to by bacborka

Juj, tak to ti přeji taky hodně štěstí. J8 měla za to že zářijovky už všechny mají miminka u sebe, no jak vidím tak ne. Tak snad budeš mít porod rychlý a takový jaký si přeješ. Hodně štěstí a zdravíčka pak tobě i mimískovi.
No já nastupuji ve středu a ve čtvrtek císař, tak třeba tě ještě předběhnu :)

In reply to by Lenča 87

No jsem tu poslední, nějak se nám na ten svět prostě nechce :$$: už jsem z toho docela zoufálá, ale když už jsme to vydržely všechny tak dlouho, tak to teď nevzdávam. Děkuji moc za držení palečků :h: :h: také budu moc držet pěstičky. Opravdu to nevypadalo hezky ten císař, ale zase to budeš mít rychle a bezbolestně za sebou. A víš alespoň přesně kdy mimísek přijde na svět. To u nás je to zatím ve hvězdách :$$: budeme na vás s Kubíkem myslet :a: :a:

In reply to by bacborka

Bzbolestný to sice bude, ale pak ty poporodní bolesti budou drsný. No vím jen datum, pokud si to nerozmyslí naše miminko a nebude chtít na svět dřív :) což doufám že ne. Tak se opatrujte a až budu mít všechno za sebou a bude čas tak do blogu napíšu dojmy z porodu :)

jsem něco strašného ale musím říct že koukat se na operaci(plastika prsou nebo nosu)byla pro mě horší:) Držím ti palečky at je vše v naprostém pořádku!

no teeeda, na to ze jsem otrla povaha jsem videla kousek a malem jsem se pozvracela... bleee...auau....musela jsem to vypnout..hlavne at to mas brz yza sebou a rychle se zotavis

In reply to by meiah

No já psala, že je to pro silné povahy :) kupodivu mě to neodradilo a ani se nebojím. Holt operace :) začátek je děsný, ale jak vyleze miminko tak už je to ok :) Děkuji za přání, já doufám že jako prvorodička budu brečet poporodními bolestmi, ale pro ty miminka musíme něco vydržet.

Ahoj. No tak to je :sick: já rodila 2x císařem :girl: :girl: Držím ti moc palečky, aby jsi to měla co nejdřív za sebou a ať máš zdravé mimi. :|P:

In reply to by Lenča 87

leni, nam nesel strasne dlouho net a krom toho kaje je rok a pul, tak to nejak nestiham sem moc chodit...ted spi :-) jj, stale drzim, ale vsechno me boli, citim tlak na spodek a furt mi tvrdne bricho, hlavne vecer a v noci... otevrena jsem na 1 prst, CS nezname... monitor v poho, kontrakce +- zadne :-( ja uz ale fakt nemuzu, beeeee :§) ty jdes ve stredu vid? budu na tebe moc moc myslet a neboj se!! :h: :h: :h: zabka+kaja

In reply to by zabka.

jj, ve středu mám na 10 hodin nástup do porodnice a asi budu postupovat různá vyšetření od hlavy až k patě :00: :*8*: a pak ve čtvrtek už půjdu na sál. Už se moc těším, ale je mi jasné, že se ve středu asi moc nevyspím a budu nervózní jak blázen. A ve čtvrtek budu mít na krajíčku a budu se šíííííííleně bát. Ale musím zatnout zubya všechno vydržet. Když si člověk řekne, že pak už bude mít mimi u sebe, tak snad to odpadne dobře. Co máš z toho mě taky všechno bolí, šak jsem to psala holkám včil na seznámek říjnovek.
Bříško mi tvrdne jen sem tam, už je to tak nějak za mnou, sice v úpterý jsem si vyzkoušela cestu do porodnice neboť jsem měla po 10 minutách kontrakce a šlo mi to do zad, tak jsem jela. Ale teď mi to tvrdne sem tam. Je mi to jasné, že s malou je doma "pohroma" já mám doma 10 měsiční neteř a skoro 4 letého synovce a to je taky blázinec.

In reply to by Lenča 87

aspon vis, ze ve ctvrtek budes mit miminko u sebe. to zvladnes, neboj. mas to stejne jako svagrova - ty taky doposledka nevedeli pohlavi, jejich ET byl taky KP a dozvedela se to az na sale (mela epidural). vsichni cekali kluka a vyndali holcicku :h: rikala, ze zakrok v pohode, to fakt necitis nic a potom holt boli ta jizva, ale prezit se to da. kazdy porod ma svoje pro a proti. a jaka mate jmena? jj, s kajou je to narocny, i kdyz je relativne hodna a rozumna, ale ted ji zrovna rostou stolicky :§) zabka+kaja

In reply to by zabka.

No kdyby ses začetla do mého blogu a postupně si to pročetla, tak bys zjistila jména, ale nebudu tě napínat a napíšu ti to tady :)
Jména máme nakonec Veroniku a Honzu. Měli jsme Michala a Elišku, ale Michal má svátek 29.9. a Eliška 5.10. a nechci aby děti měli všechno za sebou a pak celý rok nic, stačí že to tak máme my s manželem :) Ještě to sice nemám v papírech napsaný, ale dneska už to tam vypíšu, kdyby náhodou chtěl ET ven ještě dřív než ve čtvrtek.
JJ, já jdu taky na epidurál nebo chci, tak doufám že dr. nebudou proti a už vím, že ze zákroku nic neucítím ale pak ta jizva bolí jako čert a první stoupnutí je bolestivé hodně, ale zvládly to jiné maminky tak musím taky :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky