Jak Kubík přišel na svět

26.05.2009

Zdravím, tak jsem se po 2,5měsících rozhodla napsat jak probíhal porod Kubíka. Předem říkám, ž eto nic hezkého nebylo.
Začalo to v neděli 15.3. večer, byla jsem už v nemocnici kůli tlaku a v pondělí mi měli porod vyvolat. šla jsem na záchod a zjistila, že krvácím. řekla jsem to sestře, než přišel doktor, aby mě vyšetřil měla jsem bolesti po 10min, jen slabounký. Doktor, že teda půjdu na porodní box a uvidí se. Udělali mi přípravu, napíchli žílu a přestěhovali mi má zavazadla, kterých jsem měla hodně(ležela jsem tam týden).
PA na porodním mě vyšetřila a natočila monitor- bolesti byli, ale slabý .Usnou se,ale nedalo. S mužem jsem byla vkontaktu přes sms, byl hrozně nervózní bál se o nás. Kontrakce slabí a já byla na 3prsty až do rána. Pak se vystřídali doktoři a v 6h mi píchli vodu a hned napojili na monitor. To byl děs, bolest jak nevím co. Zvracela jsem, měla zimnici střídající se s horkostí, klepala jsem se a nemohla udělat krok, Nevím jestli mi to šlo do zad, mě bolel celej spodek. Po tom jsem šla do sprchy a žádnej účinek, jen jsem tam byla zapřená a vydýchávala ty křeče. Prosila jsem o epidurál, po 2hodinách mi ho dali, to už semnou byl manžel. Holky, to vám byla úleva, fakt super. Seděla jsem na míči a povídala si s mužem, cítila jsem jen slabé kontrakce v oblasti hráze. Jenže se mi ulevilo jen na dvě hoďy, pak znovu. Musela jsem přežít monitor a vyšetřování -myslela jsem, že už to nemůžu přežít. Dali mi něco na urychlení kontrakcí a pak jen vím, že jsem křičela,že už budu tlačit- ten závěr si moc nepamatuju, byla jsem tou bolestí úplně mimo. Všichni na mě křičeli ať tlačím, já křičela bolestí, ale pak jsem ani nevím jak porodila Kubíčka 4040g a 53cm. Byla to úleva, šití mě vůbec nebolelo, pak mě uspali a vyndali placentu. Vzbudila jsem se až po 3hodinách.
Byl to můj nejhorší životní zážitek a dodneška se mi o tom v noci zdá a nevím jak se mi povedlo nakonec odrodit.
Jsem moc vděčná, že se mnou byl můj manžel, kterému chci poděkovat, že mě podržel v nejtěžší chvíli. Dneska má Kubík 6200g a je to můj miláček, ale jedno vím jistě, znovu rodit budu až za hodně dlouho.
Doufám, že jsem těhulky moc nevystrašila a děkuji co dočetli až sem.

Komentáře jsou momentálně nedostupné. Děkujeme za pochopení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka