KLMM 19.2.2009

19.02.2009

:\x: Krásné ráno všem přeji! :\x:
Jakpak jste se vyhajali? :e):
Včera jsme byli na kontrole u paní doktorky. Vše v pořádku. Už máme 4,25kg! Ze všeho malého pomalu vyrůstáme - Peťka je kus chlapa. :one:
V noci taky různě chrčí a píská. Nosík zacpaný, ale prý to je normální : Stačí smotky ze čtverečků a snoplíky vytahat ven.
Novoroz. vyrážku máme taky - dle p. doktorky se nic neděje závažného a zmizí sama..... / kdy? - to neřekla... :00: /
Tak pááááá :a:

http://www.mojetehotenstvi.cz/maskovani-do-lesa-d

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojte marketko a Zdeni :a:
my meli docela peklo noc... holky sotva si rikam, ze mala zacala hezky pribirat tak je tu dalsi problemek.... eeeee me to tak stve, ze chvili nemuze byt klid... :spid:
Trpi vam nekomu deti na reflux? kdo nevi at se podiva sem .. http://www.mojedite.cz/article_detail.php?id=158

Majdalenka nikdy problem s blinkanim nemela a od vcera kdy dostala kasel tak to zacalo... nejdrive hrozne chrceni pri kojeni a v noci jsem nakojila a pak zacalo pulhodinove kaslani a chrceni a zvedani zaludku, pusinku mela plnou slin a pak se pozvracela... trhalo mi to srdce, ji tak videt ... videt ji takhle a nemoci ji pomoct... uz uz jsem chtela jet na pohotovost... po pozvraceni usnula ... pak se za dve a pul hod probudila.. a proces probihal nanovo :\\: je to vazne sileny ... ta bezmoc... no a od rana po kazdem kojeni chrci a kasle a zatim teda nezvracela [tuk tuk tuk na celo] Honzik jel k Dr a dostal antibiotika, do toho me zacala strasne bolet hlava, v krku..... no rodina hypochondru :spid:

prijde mi ze posledni dobou si jen stezuji.. nechci takova byt, porad si jen preju, aby byl chvilinku klid...

mejte se vsechny moc krasne a budte rady jestli vam deti basti bez problemu... :8_/:

In reply to by Kyselinka

Ahoj Jani,
dnešní noc byla taky děs a hrůza...Byli jsme s Markét večer ještě nakoupit a dojely jsme okolo1/26. Malý dostal potom doma najest a bazén / koupání :-)/
Potom řval a řval do 22h!!!!! Potom spal a vzbudil se až v 2,30!!!!!!
Nešlo ničím zastavit - asi bříško, prdí normálně, ale od včerejího rána ještě NEKAKAL jen moc čůrá!!!! Masáže Pupíkem, cvičení, polštářek...už jsem byla bezradná, fakt....
Kroutí se občas i teď jak žížala, ALE PRDÍ!!!! Takže by mělo být asi vše v pořádku - prý je normální i 2 dny nekadit... jsem tu někde četla
Teď spí a já hlídám, Markéta musela do Opavy po vyřizování
Vůbec se neomlouvej, že si stěžuješ, máš jen obyčejný strach a ten máme všechny, i já - a to mám už 2 holky velké. Pořád to jsou moje děti....
Reflux je normální, Peťka taky občas se poblinká, pokud přikrmuješ NUTRILONEM - tak si kup ten AR - antirefluxový
Držím moc pěsti, aby vše bylo dobré a děti krásně rostly a prospívaly!!
Pááá Zdenka

In reply to by Megiss

Ahoj Zdeni, nase madlenka prvni tyden doma kajdila kazdy treti den a Dr nam rekla, ze je to normalni... nekde jsem teda cetla, ze pokud miminka nekakaji tak maji malo jidla... tak nevim kde je pravda.. kazdopadne ted kajdi porad, dnes asi 5x. Jinak u miminek je pry normalni kdyz nekajdi az tri tydny :jawdrop: coz mi prijde dost drasticke... ale mzslim ze pokud vam petrik prdi a nebreci hlady nebo bolesti neustale, tak je to v poradku a urcite se to brzy spravi :one:
No nikdy jsem moc nechapala proc se o nas mamca tak boji :spid: ale ted je mi to jasne.. ten strach proste neprestane nikdy at je detem par mesicu nebo tricet let..
No my ten nutrilon proti blinkani koupili a asi to vazne zabira, pac je ted klid... :///: tak to musim zatukat, abych to nezakrikla.. za to ted madlenka prdi jak starej chlap :s: to asi taky tim nutrilonem..
papa Zdeni a zase se tu ukaz :a:

In reply to by Kyselinka

Ahojík.
Tak my máme noční spaní úplně parádní, vyspíme se i pět hodin v kuse.
S tím ublinkáváním jsme začali mít taky problém, ale dr mi řekla, že když to je jen tak trošku - že si poblinká ramínko na košilce, tak je to prý běžné a žádný problém. Jinak je důležité nechávat často odříhnout a i když to někdy nejde okamžitě po nakojení, po zhruba 20ti minutách to jde. Je to sice nepohodlné čekat třeba v noci tak dlouhom, ale vyplatí se to a mimi pak spokojeně usne a nic ho netlačí v bříšku.

In reply to by Nadik

jo přesně, Naty blinkala od narození. Neuměla si odříhnout. Teď už to umí, ale i tak ublinkává. Včera teda snad vyblinkala vše co snědla, už jsem toněkde psala a taky u toho vyblinkala soplík. Jo a někdy když to nejde si odříhnout tak se má položit a pak zase zvednout asi po dvou minutách a ona si říhne.
Kyselinko neboj, nestěžuješ si sama, s miminkama je to fakt boj.

In reply to by Romanca

Romi ahoj, no prave madlenka taky rihat poradne neumi, to je svatek kdyz si rihne.. jsem to rikala Dr a ta ji vzala na rameno a hle behem 10ti sec bylo odrihnuto... to je jak naschval.. ale nikdy mi ani neblinkala... az ted no ... ale musim zatukat pac ted se drzi a od vcerejsi noci dobry.. jen krchla chuderka... no a aby toho nebylo malo tak jsem to od honzina chytla i ja :///: no aspon budou v mlice protilatky.. jinak tech osm kilecek nahore zavidim :one: pockej za dva mes mas postavu zpet :w: :8_/:

In reply to by Kyselinka

ahoj holky, Jani to je na prd. Ale zase raději ať to máš ty, než ona.
Seru na kila, půjdu si koupit maxi rifle k ťamanům a je to. Ráno jsem se vážila a mám ještě 8 kg nahoře.
Holky já mám asi stejný problém jako Kyselinka. Naty dva dny po sobě asi vyzvrací vše co sní, tak moc blinká, není to teda obloukem. Strašně hltá, pak si odříhne a pak se poblije, ale tak, že je poblinkaná celá, včetně mě. A ke všemu teď slintá, já jen doufám, že ji nerostou už zuby, mě by štrejchlo. Včera jsem byla tak unavená, že jak ji mamka uspala (já byla hotová, pěkně nervní jak řva, Bob ji uspat nedokázal, měl ji 5 minut a pak ji odložil v postýlce) tak jsem zalehla, že budu spát taky a prd. hodinu a půl jsem čuměla do tmy.

In reply to by Romanca

Romisku nam Dr rekla, ze pokud bude madlenka blinkat po kazdem jidle, tak mame prijet... nechci te nejak strasit, ale pokud zvraci hodne a po kazdem kojeni tak si radeji alespon zavolej. Nam taky jeste pomohlo ze ji davam po kojeni trosku fenykloveho cajiku na lzicce :///: a mam ji polozenou alespon dvacet minut na sobe na prsou, abych ji nedavala hned do postylky :cc): vim ze hodne lidi odsuzuje davat neco pro kojene miminko krom mlicka.. ale nase mamca nam take davala cajik a rozhodne si nemyslim ze by nam to nejak uskodilo ...

Jinak ehm u nas dnes probehlo :|-|: :j)

ahoj, tak to je dobře, vidím že máš taky žrouta. Naty taky chrčí a má zacpaný nosík, ale dá se to, včera jsem ji vytáhla takový kus sopla, ble. novorozeneckou vyrážku nemá, ale zato má potničky, se z toho zblázním. ona se hned zpotí. jinak já se dnes vůbec nevyspala, co dvě hodiny i míń se budila a mela jsem ji nalepenou na prsu. to nejsem vyspaná z minulé noci, ach jo. vlastně už pět týdnů.

In reply to by Romanca

Ahoj Romi - zdraví Zdenka
no Petka si taky řve k jídlu jak chce..., ale 3 hodky se snaží držet
Bohužel se naučil na cumel a tak je kravál, když si ho rukou vytáhne. Někdy mám pocit, že zkouší kolik toho ještě vydržíme.... Křičí bez příčiny - najezený, přebalený, v klidu, cumel v pusině....ale chce se nosit
Dneska v noci byl klid až na to pískání v nose. Vydrž- vyleze sluníčko a vše bude fajn, dneska tu je děsná zima -6C!
Psala jsem včera s Luci hvězdičkou. Chce se sejít někdy - nechceš se přidat i Kubule a holky z okolí Opavy???

In reply to by Megiss

ahoj Zdení, no ted to nedávám, mě stačilo v úterý ty nákupy v ostravě. Navíc máme sněhovou kalamitu, nedá se od tud nikam jet, vše je ucpané, tak jen odhazuju sníh. až se trochu oteplí, tak určitě.
Naty taky řve když chce na ruky. normálně v noci musím odstříkavat, ale tentokrát vypla vše. přísavka a nespala a já taky ne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka