výsledky spermiogramu a hormonálniho obrazu

29.01.2009

ahoj devcatka, tak dneska jsme dostali vysledky spermiogramu a hormonalniho obrazu. Hormonalni obraz - v poradku, ovulka krasne probiha, jenom me jeste poslala Dr na Endokrinologii, tak uvidime. Spermiogram dopadl trosku hure - mame malo pohyblive spermosky.... pritel je z toho chudak uplne v pr.... , ale pristi tyden jdu na gynekologii tak nam da vedet co a jak , aby se ty mrsky trosku vice hybaly..... holky nemate s tim nektera zkusenosti ? Co Vasi manzilkove nebo pritelove brali ? Dekuji za radu a vseh hezky den

Ahojky my máme zas trošičku mín těch spermijek poslala nás s tím někam na kliniku,ale zároven nám řekli,že se otěhotnět dá i stím co má no tak si potom vyber vid? :? Zeptej se na to v lékárně oni poraděj přesně co tvůj manža potřebuje za vitamínky ;) :a:

In reply to by kesja

ahoja prave jsem cetla tvuj prispevek, tak nevim co je lepsi, dost spermousu a pomalejch , nebo rychlejch par.... zitra rano az pujdu do prace tak se stavim v lekarne, holky my tady radily nejake vitaminky, hlavne musim pritele donutit mene kourit :|: ..preju aby se Vam to co nejdrive povedlo :\x: :\x: :\x:

Ahoj Rendliku, já byla taky na hormonálním profilu a hormony jsem měla dost v nerovnováze, tak jsem na to dostala prášky. A spermiogram jsme měli v pořádku, takže s tím moc neporadím, vyzkoušejte to co poradily holky a doufám, že spermijky se vzpamatují a budou hezky aktivní a bude brzy :cc):

Ahojky, muj pritel mel pred 2lety tak "lenochy" :s: doporucil hlavne ZINEK a nenosit těsné věci, atd ... za 3mesice byl na kontrole a mel o 30% lepsi ...

Ahoj, já ti moc neporadím nemám s tím žádnou zkušenost. Ale chtěla bych se zeptat, proč jsi byla na tom hormonálním obrazu. Já nemám podle BT ovulku a DR mi napsal clostilbegyt bez jakýhokoliv vyšetření.
Díky

In reply to by zdenulinka

Už jsem to udělala, sice jiné paní DR ale řekla mi že jestli jsem měla prohlídku v listopadu, tak je jeho postup běžný. Prý to taky tak dělá. A ještě jsem si psala po netu do nějakých poraden, tak čekám co mi odpoví a pak se uvidí. Začnu brát ten clostilbegyt, a uvidíme. Snad se brzy zadaří.

In reply to by Dídinka

ahoja , Dr mi udelala hormonalni obraz kvuli nepravidelny menstruaci, aby zjistila co se to v mym tele deje a jestli funguju tak jak mam ..... ona se tim zabyva hloubeji :°: , takze ted nas zkouma oba a posila nas na ruzny testy ( sice jsme teprve v 5 mesici snazeni, ale rikala mi, ze jestli s tim souhlasim, udela vysetreni hned a nebude cekat dalsich par mesicu ) takze my jsme souhlasili, co bysme pro :e): neudelali :!k:

In reply to by zdenulinka

no to ja na ni jsem , chodim tam 3 roky a nevymenila bych je za nic ... vzdycky jsem se tam bala , bylo mi to neprijemny, ale od ty doby co chodim sem je to parada, nemusim se stresovat s vylezem na kozu ( pac ma pohlybive kreslo ) a jeste s tebou pri vysetreni probere takovejch veci, ze ani vysetreni nevnimam :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka