Deníček uživatele Nunu29

05.09.2011

Ochutnávka ze svatby

Svatba 3.9.2011
Svatba 3.9.2011
Svatba 3.9.2011
Svatba 3.9.2011
Svatba 3.9.2011
Svatba 3.9.2011
Svatba 3.9.2011
Svatba 3.9.2011
Svatba 3.9.2011
Svatba 3.9.2011

Ještě, že ten důchodcovský koutek odjel včas domů. Ale chápeme, že mládí se musí bavit. Žádná rvačka, nis rozbitýho . . tak v pohodě. Červené tety byly skvělý, jsou to holky od nich ze vsi a okolí a mají dítka + - pár měsíců než je Tobík. Byly tam ještě další tety, které se o Tobču staraly a on maminku ani babičku moc nepotřeboval. Navíc tam těch dětiček bylo více. Měli tam koberec a hrací koutek/ odrážedla, skluzavku, auta atd. nestačili se nudit. Dort výborný nejen na pohled. Ale víc se jedlo maso. Téměř celý spodní díl má Roman rozporcovaný v lednici. Prý má do vánoc co snídat :-)))

10.04.2011

Pár fotek co jsem teď stáhla z foťáku

Tobiáš
Tobiáš
Tobiáš

:one:
tapeta je luxusni :qu: tolik zviratek na jedne hromade :metal:
A jaktak koukam tatinka opravdu nezapre co? :) Ma taky vubec neco z tebe Terezko? ;)

Terko tapeta je bomba :qu: taky přemýšlím,jestli něco na ze´d nalepit nebo se s tím malovat........do léta chceme udělat pokojíček(teda asi jen hernu-uvidíme) a Tobík jak krásně hajá-normální veget man :one: ručky pěkně za hlavou,tvářičky jak marfuška a špičky pěkně propnutý :qu:

Tobik je uzasnej :potlesk:
Tabeta je nadherna!!!! :one: :one:

Na posledni fotecce, jak ma prople spicky :smich:

03.03.2011

Tak co, může v nich mezi lidi ? :-))

Svatební šaty

ja mela vybrane hodne podobne aspon od pasu dolu byly uplne stejne. Ale minuly pondeli jsem je musela zmenit :( uz se do nich nevlezu :(

In reply to by Ajicek

ano ano Ajicek jsem na konci 5. mesice a budem zacinat 6ty. Doktorka rikala ze maximalne priberu 2-3kg ale to jsem mela hned v 3mesici :D tak jsem nakonec byla nucena vymenit saty uz jsem je nedopla

In reply to by Alca206

:) tak to gratuluji, miminko je důležitější než šaty! ;) S přibíráním jsem to měla stejně, ale po :||): to všechno zmizelo samo :metal: :C]]: doufám, že podruhé to půjde dolů taky samo :one:
Tak hodně štěstí, pěknou svatbu :\r/ a hlavně móóóc zdravíčka!!! :€O: :e): :girl: :cc):
:a:

01.01.2011

Takhle jsme slavili :-)

Tobískovo první narozeninová párty
Tobískovo první narozeninová párty
Tobískovo první narozeninová párty
Tobískovo první narozeninová párty
Tobískovo první narozeninová párty
Tobískovo první narozeninová párty
Tobískovo první narozeninová párty
Tobískovo první narozeninová párty
Tobískovo první narozeninová párty

to je supr párty :one: moc vám to všem sluší :one: taky jsem nakonec koupila krepák a čepičky na oslavu, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :c: :c: Tobísek dostal krásný dort :dance: :one:

In reply to by Žaneta H.

Užíval si to moc. ještě teď je z toho mimo. Prožíval to a projevoval větší radost než na šd. To asi bral jako průpravu. Nebo tím rokem ty děti najednou jako by dospějí. Dort jsme museli trochu dozdobit. Ale nebyl moc dobrý. Stejně ho jedli jen dospělí, tak je to fuk. Tobíkovi udělala moje mamka ovocný s barevnými slunč. semínky, aby se měl v čem porejpat. Vypadal hezky, byl barevný a i chutnější :a\|: Měli jsme nasypaný brambůrky s chilli. A Tobča nám je kradl. Kdepak dort. Schválně jsme ho nechali, že ho to bude pálit a vyplivne to a on neřád to spolkl a šel si pro další. Maminka mu vaří lehkou stravu s minimem soli a oni mu chutnají pálivý brambůrky :€{€: :bulva: :€Ss€: Děsný.

In reply to by Nunu29

bramburky, ty u nas taky uz prosly ochutnavkou bez meho vedomi a jak si hadouch jeden pomlaskaval :bulva: . A kdybych ho nenachytala tak je schopnej snist celou misku. Na stole nesmi absolutne nic lezet jak to zblejskne tak je jak tank a uz stoji u toho. :€Ss€: Dudlik leti metr daleko a zacne mlaskat :€{€:

In reply to by stefik

:€Ss€: Ale koukal po nás, věděl že mu hubujeme, že to nesmí ale vždy přilezl, ukradl a pelášil pryč. Ale oni fakt pálily a ono mu to nevadilo. Tak brambůrky putovaly do vyšších pater :qu:

10.12.2010

Tak takhle začalo naše focení :^O^: .... naštěstí z toho nakonec pár foteček bylo :s:

Fotím se rád :-)
Fotím se rád :-)

No to je kulíšek. Hned bych ho vzala a pomuchlala. :c:
My se taky chystáme Ellču podobně fotit, maminka koupila takové proprietky, ale myslím, že to nedopadne.. :///:

Terezko, Tobisek je sladkej :heart: Je krasnej, i kdyz breci :-) I kdyz je mi ho lito... :hearts:

21.11.2010

Náš Tobísek je pěknej šašek :s:

Náš raubíř :-)
Náš raubíř :-)
Náš raubíř :-)
Náš raubíř :-)
Náš raubíř :-)

Terezko Tobík je kouzelnej brouček :h: :h: :h: . A jak koukám na ty fotky, připomíná mi to toho našeho divocha....taky je úchylnej na lžičky. Jak někdo míchá čaj či kafe, hned je u něj a sápe se po lžičce :s:

Tobík je skvělej...kočky my k smrti nesnášíme..Terka jak vidí kočku tak bere roha :-) ne kočka Terezka

Terez tak malýmu koukají úplně čertíci z očí ... }:) :) a jak masí tu kočku :s:. Na tý poslední fotce je úplně k nakousnutí :cc): :) .

Tobísek je dobrej dábel :one: Je suprovej a moc sikovnej a hezkej :one:

:cat: je trochu chudak :-)

To je komik...me pobavil......s tou lzickou je sladounkej a jak muci cicu chudak t zname u babicky..a jak kleci fotr starejj

24.10.2010

Na přání Žandy a Sofinky :-)

Včera jsem vařila fazolovou polívečku se zeleninkou. :hu:
Nejdřív osmahnout cibuli a červ. papriku na oliv. oleji, pak jsem přidala ještě mexickou mraženou směs zeleninky, ještě chvilku dusila, posipala lžičkou červ. papriky, přidala rajský protlak a zalila vodou. Až bylo všechno hezky měkké, přidala jsem konzervu fazolí v rajčatové omáčce, kousek nastrouhaného česneku, krapet soli, balzam. octa a zahustila lehce rýžovou moukou. Nakonec jsem přidala zakysanou smetanu a sušenou petrželku (už se těším až bude čerstvá).
Adélce jsem odebrala a lehce pomixovala. Pro nás jsem dosolila, opepřila, přidala víc česneku a octa a nakonec ještě osmahnutou klobásku na půlkolečka.
Je to velká mnamka a jednoduše je uvařeno pro celou rodinu :a\|:

02.09.2010

Tobík
váha 8860g
výška 72cm

tak Barborce je 8,5mesice konecne uz zacala sedet ale sama si jeste nesedne jen se zveda v karce,sama papa neco huste z misticky,sama si drzi flasku,tak konecne dohanime ostatni stejen stare deticky

Sofík v 8 měsících:
7,35 kg, 70 cm
říká tata,mama,baba, mnam, ham, umí pá pá, berany duc, kovej, kovej, kovaříku.
Leze jako drak, umí si stoupnout, chodí za ručičku,. Když se ji zeptám, kde je kytí, podíva se po všech kytkách, když vidí psa udělá haf.Když ji svlékám dává ruce nahoru a když oblékám, ví, kam má strčit ruku. Když ji řeknu, dej, podá mi, to co má v ruce(ale jen někdy)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taková byla ségry Andrejka taky, ale to je dobře, je to holka a ty mají bejt něžnější přeceeeee

Adélka
1.9.2010 8. měsíců
7700g 68cm
Sama si stoupne, když se má čeho chytit a stojí, machruje že se drží jen jednou rukou a poslední dobou se už i chvíli pouští. Sama se posadí, leze po kolínkách. Ríká mama, tata, baba ale nemyslí tím konkrétní osoby ;-) pak ještě ham a dneska ji děda naučil říkat já, když jí ukazoval její fotku a ptal se kdo tam je. A moc ráda se přetahuje s Matýskem o dudlík, hračky a křupky :-)

Vojta
11.150g
stabilně sedí a rád,plazíme se stylem"rychlý voják",už jsme začali lézt po kolínkách,ale střídáme to s plazením,už si i stoupáme a šmejdíme úplně všude,nejlépe tam,kam nesmíme :) umíme paci-paci,když se nám chce tak papa,máme rádi písničky houpy houpy,takhle jedou páni...umíme říkat mama,tata,baba,bar,bar,bar,ale máme období kdy vždy preferujeme jen jedno a střídáme to,ještě děláme indiána a brm brm na spodní ret si brnkáme.jo a máme 2 zoubky a POZOR:už nám začínají růst vlásky,pomalu,ale jistě :metal:

12.07.2010

Tobík si to vedro docela užívá

Naše letní radovánky
Naše letní radovánky
Naše letní radovánky
Naše letní radovánky

Děkujem holky,Tobča vodu fakt miluje,ale nesmí bejt studená :s: ,každý další koupání mu tam musim ohřát jednu rychlovarnou konvici :///: ,jinak by :^O^:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka