Ahoj Leni, nevím jestli už jsou jabka snězený nebo je ještě máš, ale receptík jak je dělá moje babička je úplně bez cukru. Jabka jen nakrájí i se šlupkou, podusí asi 15 - 20 minut, vody jen na spod hrnce a pak jabka dvakrát prolisuje prvně přes hrubé síto a potom přeš jemné aby se zbavila slupek, jsou tam důlěžitý kvůli přírodnímu pektinu, potom se to dá do sklenic, zavíčkuje a otočí dnem vzhůru asi na 5 - 10 minut a zase otočí zpátky, jestli chceš můžeš klidně i zavařit, ale my to neděláme a jablíčka vydrží. Snad to bude malýmu chutnat Nikolka neví kdy přestat a snědla by snad i tu celou sedmičku. Pa
Ahoj Leni, nevím jestli už jsou jabka snězený nebo je ještě máš, ale receptík jak je dělá moje babička je úplně bez cukru. Jabka jen nakrájí i se šlupkou, podusí asi 15 - 20 minut, vody jen na spod hrnce a pak jabka dvakrát prolisuje prvně přes hrubé síto a potom přeš jemné aby se zbavila slupek, jsou tam důlěžitý kvůli přírodnímu pektinu, potom se to dá do sklenic, zavíčkuje a otočí dnem vzhůru asi na 5 - 10 minut a zase otočí zpátky, jestli chceš můžeš klidně i zavařit, ale my to neděláme a jablíčka vydrží. Snad to bude malýmu chutnat Nikolka neví kdy přestat a snědla by snad i tu celou sedmičku. Pa