Přidat komentář

Holky díky za reakce.
Oblečení už jsem vzdala. Ani tak nejde o to, že to kupujr předražený u vietnamců, ale ještě nikdy se nestalo, že by velikost trefila. A to i když jsou tam uvedeny roky. Malá měla rok a koupila jí svetr na 4 roky. Prý se jí menší zdál malej. Ten svetr snad ani na 4 roky nebyl, ale na 6 let :-)
Zrovna nedávno dotáhka tričko pro syna ( určitě teď v zimě unosíme) a velikost 110. Syn má 9 let a nosí 140-146.
Tričko stálo skoro 2 stovky. Kdyby mi ty 2 stovky radši přidala na zimní boty. Nebo jim koupila kilo banánů, udělala by líp.
S našima problém v tomto vůbec není. Mamča taky občas koupí něco sama, ale alespoň to je na aktuální období a velikost trefí vždy.
Někdy mám pocit, že tchýně manžela v jeho 15 letech někde ukradla a vlastní dítě nikdy neměla. Vůbec nepřemejšlí co kupuje. Kolikrát takovou volovinu a pro nás nepotřebnou věc.
Do porodnice mi dotáhla 20 lahviček na mlíko. Sice jsem jen kojila, ale co kdyby náhodou že? Atd atd.
Ale já už se s ní mazlit nehodlám. Manžel ať to neřeším, že je jedno kdo to koupí, ale mě to rozhodně jedno není. Takže já pro malou vybrala kočárek, moc jsem se těšila až povyroste a já jí ho budu moct koupit a je mi úplně u zadku, že druhej bude čekat u ní.
Jo a to ona dávno věděla. Kupovala totiž takovej ten mini kočárek malé k roku a já ji řekla tenkrát, že o další větší se postarám já.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka