Přidat komentář

Ahoj! Moc mne mrzi, ze zazivas takova muka a nevis kudy kam. Poradit ti asi nikdo nedokaze, to budes muset sama a verim ze si poradis dobre:-) Clovek v sobe ma nekdy tolik sily, ze se divi kde ji bere:-)
Nicmene nebylo by rozumnejsi promluvit si o tom vsem a vse mu narovinu rict a treba i pohrozit tvym odchodem?
Bud bude jen slibovat, nebo v sobe kousek slusnosti najde a zacne se sebou neco delat. Prijde mi ze ocividne zlenivel a tim jak doma sedis jako pecivalek si je tebou a tvou peci az moc jisty.
Bohuzel ty penize to take neni to rpave orechove. my tohle s manzelem takhel nikdy enchteli, davame penize na spolecnou kupu a vdzy ten druhy vi co si chce koupit, nebo proste spolecne setrime.. Kdyz ej z ceho (ale ono moc neni:-D).Kazdopadne tchyne to je u nas take orisek.
Dost jsem zezacatku vztahu trpela, je velmi zla, hloupa a rada pomlouva i vlastni deti, natoz mne!
Kazdopadne to vygradovalo tak, ze manzel se s ni rpestal stykat a ac je to blby, tak jsme bez ni o mnoho stastnejsi. Tchan se s ni nakonec rozvedl, tak ma manzel alespon jeho a bratry a da se to.. Ale desim se az se nam narodi miminko, aby nam po 7 letech ignorovani a pomluv nezazvonila u dveri... Zavidim holkam ktere maji tchyne hodne, chodi spolu na nakupy a dokazi spolu vse resit.. U nas hold bublinka bude mit o babicku mene...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka