Přidat komentář

pročetla jsem celou diskuzi a myslím si to,co většina holek-nedej se !! Já jsem v 5.měsici a skoro tchýně taky na začátku říkala,že je to naše věc ale je to lepší se vzít.My jsme řekli,že teď ne,nejsou penízky a navíc mě bylo na začátku dost špatně,a představa,že do toho plánuju svatbu když ani nevím jak mi bude,jestli mi pak budou šaty atd.
A jde hlavně o to,jak se chovají teď co budou dělat pak až tam budete bydlet???
Moje skoro tchýně je fajn,ale taky hodně starostlivá,bydleli jsme u nich přes rok,ona nemyslela věci zle ale mě to vytáčelo,navíc jsme pracovali ve stejné firmě,takže ráno spolu do práce,v práci jsem ji potkávala,odpoledne z práce a pak ještě doma.Sice jsme měli nahoře bydlení svoje ale i tak,chceš si jít sednou na zahradu a oni tam pracujou tak je ti blbý nepomoct,no prostě nežiješ podle mě svůj život,tak už jsem pak měla fakt krizi a začínala mít na ni averzi.
Přítel so samozřejmě věděl,řešili jsme co s tím,on chtěl zůstat tam,já chtěla pryč aspoň do podnájmu,pak jsme se na nějaký podnájem byli podívat.Ve finále jsme byt koupili a v červnu to bude rok co bydlíme sami- asi 18 km od tchánovců.
Vztahy jsou fajn ikdyž někdy mě taky dokážou některý věci vytočit.Jako teď se jménem-čekáme kluka a nenápadně jsem tlačena do toho aby se jmenoval po otci a byl už 4.v řadě.
No vím,že se nakonec dohodneme spolu s přítelem a tchýně si bude muset eventuelně zvyknout.
A ty se prosím tě nedej,je to tvoje dítě a máš právo rozhodnout jak se bude jmenovat,a ne že ti někdo bude přikazovat jména a že jiné nepřipustí!!! To by teda koukala baba,ona má svého syna(nebo i více-nevím) už vychované,teď budeš matka ty a ona babička.
Je velká škoda,že přítel nestojí na tvé straně,tak nějak cítím,že bych asi taky přemýšlela o nějakém radikálním řezu,když za tebou nestojí teď jak pak bude vypadat váš život u nich,to bude o všem rozhodovat tchýně??
Je to samozřejmě jen můj názor a omlouvám se za román ale napsat jsem to musela.
Měj se a držím palečky abys to všechno ustála :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky