Přidat komentář

Ahoj, vůbec se Ti nedivím. Já mam tedy tchýni pohodě, ale bydlet s ní? To asi ne. Koneckonců já si nedokážu představit bydlet ani se svou mamkou.
Vdaná jsem už 4 roky, mimčo čekám první. Každej se divil, že se vdávám tak mladá (21let), když "nemusim". Já jsem se ale vdávala prostě proto, že jsem se chtěla vdávat. Oba s manželem jsme chtěli. A nějaký MUSET? Nic nemusíš, když nechceš! Taky je kolem svatby celkem dost "radostných" starostí, které by v Tvém případě moc radostné být nemusely, když by to byla svatba tak trochu z povinnosti. Nenech se do toho tlačit. Teď Tě dotlačí ke svatbě a co čeho příště? A vůbec co žádost o ruku? Už proběhla?
Co se týče trvalého bydliště, to máme každej ještě u rodičů, spíš z lenosti. Představa toho, že bych musela absolvovat to, co jsem musela oběhnout při změně příjmení mě trochu děsí. Při svatbě jsme ještě bydleli v nájmu, tak to nešlo vyřídit najednout. A že by to nějak vadilo? O tom jsme nikdy nepřemýšleli... A kde máš trvalé bydliště těď? Tam by pro začátek bydlet nešlo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky