Přidat komentář

In reply to by kajdulka

Ahoj, rodila jsem v říjnu, žádný registrace se v Plzni nevedou. Bylo nás trochu víc, takže jsem si jeden den poležela na gyndě a za mimískem musela chodit na novorozenocké, výhodu to mělo, že jsem se jednu noc alespoň trochu prospala, pak už vůbec, protože vždycky začalo plakat jiné miminko na pokoji.
Sestry v poho, doktor každý den jiný. Opravdu je tam jedna dětská sestra, spoluležící jí říkala mužatka, která byla dost nepříjemná. Takže téhle jsme se raději na nic neptaly a s dotazem vydržely na další směnu, kdy sloužila jedna mladá holčina a ta byla fakt super. Hned první den, po převelení na šestinedělí mi sestra ukázala co a jak na oddělení funguje a jak se mimi koupe a přebaluje.
Na porodním sále jsem se zdržela dvě hodinky před a dvě hodinky po porodu. Nějakou sprchu a vanu jsem ani nestačila užít.
Doporučuju ti zajít na předporodní kurz, info mají na webovkách. Byli jsme s přítelem na jedné maxi hodině, myslím, že úplně postačující, PA nás informovala o porodu, jak to chodí u nich v porodnici, kolik lidí je na sále při porodu, co všechno s tebou budou dělat, co s sebou do tašky a pak jsme se šli podívat na porodní sál. Bylo to dobré, člověk věděl kam jde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka