Přidat komentář

Ahoj, byla jsem na tom stejném před měsícem. Za 14 dní jdu na druhý :( Mě ji ještě na půl vyřezávali z dásní (neměla jsem ji celou prořízlou ven), měla jsem tam 4 stehy :( Doporučili mi chladit, ale neledovat. Chladit přes ručník nebo jinou látku. Kojím také (víc mám 7 měs. dcerušku), doporučili mi vzít 2 paraleny naráz. A Dr. mi dal ATB/penicilin. V lekárně mi tvrdili, že na tu nejhorší bolest po zákroku si můžu i ibalgin vzít.. že se do mléka tolik nevstřebává (i v porodnici mi po porodu dávali ibalgin na bolest při stahování dělohy!). V lékárně mi tvrdili, že mimi, když má teplotu či něco bolí, také dáme nurofen a tam ta ibup. látka je také. Já jsem si teda na tu první noc (bolestnou) jeden slupla! Abych se alespoň trochu vyspala...

Jo, a řekli mi, že když to bude téct moc, mám si na tom místě zkousnout bavl. hladkou látku (látkový kapesník) na několik minut. Hlavně né něco, co by pouštělo chlupy, jinak se Ti do té dírky může něco dostat a zanítit (to platí i o celozrnném pečivu apod.)

Pozor, bratr (MUDr.) mi důrazně říkal, že plyvat krev mám, polykat můžu, ale hlavně nevycucávat tu krev. Musí se to zahojit a v puse je vlhko, jde to blbě. Neboj, neutopíš se :) Mě to přestalo téct cca 3 den. Pak už jen ten otok a barvami hrající modřina :)) Do týdne jsem byla OK :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka