Přidat komentář

In reply to by mishka25

Mishko, zcela souhlasím s tím, jak píšeš o cukru (a o mozku - není nad zdravý selský rozum). Já sama rozhodně nejsem žádná biomatka a fakt vím, jak jsme vyrůstali my, ale první dcera (dnes 3,5 roku) cukr samotný nebo v nápoji nezná - ne, že bych ho před ní schovávala, ale prostě nemá tu potřebu... Mám v tomto asi štěstí, čokoládu poprvé ochutnala cca ve 2 letech a s nevalným výsledkem :-) Jinak do 8. měsíce jsem ji jenom kojila (neznala ani vodu) - byla bych bývala dříve přikrmovala, ale dr. byla nadšená, jak krásně z mlíka prospívá a že zeleniny se v životě ještě nají... Takže tak.
Druhá dcerka (4 měsíce) je zatím taky plně kojena, uvidíme, co bude dál. Když tak nad tím přemýšlím a čtu Vaše příspěvky - my dokonce nejsme ještě ani nijak naočkované, dr. chce začít až v 5. měsíci.
Jak už jsem psala, o biostylu si myslím svoje, jsem spíše pragmatická, ale jsem toho názoru, že občas stojí za to se zamyslet, co se do dítka cpe - znám i takové, co 2. měs. kojenci dávají jogurt (protože zrovna došlo mlíko), piškoty (prý se to dělá), maso (ožužlat kost, ať si zvyká), med na dudlík (aby usnulo), do jednoho roku už ochutná segedín, uzené, plísňové sýry... Je mi z toho úplně zle.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka