Přidat komentář

In reply to by Macinka Dobroška

Tak jsem za ním chodila asi deset minut, plakal jak blázen... přetočila jsem ho na bok a okamžitě vytuhl :00: Byl už úplně hotovej... Míšo (myshka), ale snad to u nás taky bude fungovat... musí si zvyknout, že po koupání se jde spinkat. Bylo by to super :00:
Jinak maminky... ověřila se mi jedna babičkovská rada... dětská krupička po koupání = před spaním... = spánek přes celou noc bez hladovýho plakání :€s€:
Každé ráno si dám do skleničky s mlékem dvě lžíce dětské krupice a nechám to celý den měknout...pak večer dlouze povařím (aspoň ještě 5-10 minut po začátku varu) jo a aby to nebylo úplně planý, dám lžičenku cukru. Porce vychází asi tak na 200 ml mlíčka, ale tohle zdlábl celé jen jednou ... jinak sní tak půlku až třičtvrtě, zapije prsem a je fakt tuhoš až do těch sedmi, půl osmé... I když poslední dobou usínal až tak kolem té deváté, půl desáté.. naposledy ale jedl kolem té půl osmé... a opravdu je sytý celou noc a bez jakéhokoli bolení... :€s€: takže můžu doporučit... ale určitě jen těm, kteří už odzkoušeli třeba rýžovou kašičku :-) My už obědváme polívečky a večeříme krupičku... a sem tam si dá Mára ovocnou svačinku :s: ale prso je pořád nejlepší bašta :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka