Přidat komentář

In reply to by Makvína

já dělám jen obyč mléčnou!zkoušela jsem i pravý marcipán z mandlí,ale to mi teda moc nešlo.oficiální recept mám na svých stránkách´,ale tam jsem ho trošku spletla.takže já to dělám od oka.víc sušenýho mlíka, jen o něco míň moučkovýho cukru.pár lžic vody.takže když dáš dva hrnky mlíka,tak hrnek cukru a asi tak tři lžíce vody.pořádně vymíchat.když je moc řídký a lepí se,tak přidat mlíko.když je moc tvrdý,tak vodu.barvim obyč potravinářským barvivem a to tak, že si odeberu kousek co potřebuju,udělám důlek,nasypu trošku barviva,podle toho jak to chci mít sytý a kápnu kapku vody a pak zase hnětu,dokud se barvivo úplně nerozmíchá.tu vodu kapu na barvivo proto, že když se to neudělá,může se stát, že jsou pak ťupky v marcipánu vidět,ale taky nemusí,jistější je tu kapku kápnout.zase,kdyby pak těsto bylo řídké a lepivé,tak přidat trošku mlíka.barva-odstín se tíám nezmění.uf.snad se to dá pochopit.píšu v ryychlosti,tak se omlouvám za chyby.Katka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka