Přidat komentář

Přesně jak píší holky pode mnou, pokud už ji nějakou chvíli máte, je možné, že už jsi toxo prodělala. Navíc ne prý daleko větší pravděpodobnost, že ji chytíš ze špatně tepelně opracovaného masa nebo neumyté zeleniny (takže třeba když krájíš syrové maso, nikdy ten samý nůž, prkýnko, aniž ho umyješ, nepoužívej na něco, co nebudeš tepelně zpracovávat). Jinak kočičí bobky čistěte denně, píše se, že "nebezpečné" začínají být až po 24 hodinách. A hlavně se nenech vystrašit případnými řečmi okolí, protože nejhorší je smrt z vyděšení :///: .
My máme doma 3 kočky, jedna je sibiřská - ta chodí jen na dvoreček, a dvě jsou "obyčejné" - zejména kocour chodí ven pořád, i za plot třeba na celou noc, kočička je víc doma. A protože přítel často nebývá kvůli práci doma, záchod jsem od začátku těhu čistila sama - pravda, že v létě na něj chodí jen ta sibiřka, ale teď v zimě všichni. Zprvu v gumových rukavicích, později bez nich, protože se mi s nimi nechtělo otravovat. Ruce si pak tak jako tak myju, kočičí bobky nejím :P a při čištění záchoda lopatičkou se jich vlastně ani nedotýkám. Jinak s kočkama spím v posteli a muchlám je pořád :s: .
Takže bych řekla, že netřeba se zbytečně bát, ale ani nic nepodcenit - prostě dodržovat základní hygienu a vše bude v pořádku ;) .

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka