Přidat komentář

D

Vlastní zkušenost s tím nemám, mě vyšlo všechno ok. Ale taky jsem se toho hrozně bála. Kamarádce při druhém těhu vyšly tyhle testy taky špatně, tak jí je dělali znova. I porduhé jí vyšly špatně. To už byla z toho tak nešťastná, že noci probrečela - což samo o sobě mimču přitíží. Poslali ji na genetiku a tam s ní mluvili stylem: Vaše postižené dítě. Byla i na odběru plodové vody a když se dozvěděla o nějakém specialistovi z Německa, neváhala a jeli tam. Je to, myslím, čech a má nějaký přístroj, kterým dokáže určit pravděpodobnost postižení na 90%. Prohlédl mimčo a řekll jim, že holčička bude zdravá. Ta se sice narodila o dva měsíce dřív, ale je úplně zdravá!!!
O riziku potratu na odběru plodové vody jsem zatím neslyšela, říkala jen, že to nebolí, ale je to nepříjemný pocit, že ti píchaj injekci k mimču. Jinak se ptala doktorky, jak je možné, že testy jí vyšly špatně a prý se to stává dost často. Musí se prý s odběrem trefit do určitých dní, kdy jsou v krvi obsažené látky, dle kterých se to pozná. Takže se neboj, uvidíš, co ti řeknou dál.
A jekrásný, že jste se rozhodli nechat si mimčo za každou cenu - svědčí to o charakteru i vztahu obou rodičů. Takže já držím palce a dej vědět, jak pokračujete! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka