Přidat komentář

In reply to by Alča7

No u me to bylo taky divne. Byli jsme za tatkou v nemocnic, ja tam na travniku kojila z leveho prsa a pri tom me trosku zaclo bolet prave. Ale to jsem nijak neresila. Prijeli jsme dom a ja zacla byt nervozni, ze musi byt male zima, ze se ochladilo.... ale prd, to ja jen mela zimnici. Jsem si rikala ze asi z hladu.... Vlezla jsem pod perinu, nic nepomohlo. Pak na sebe jeste 2 deky a porad jsem se trepala. Kdyz jsem si dala jidlo, tak jsem se malem netrefila do pusy jak se mne trepala ruka. Na teplomeru nic. Zase jsem vlezla pod deku, za cvhili jsme si zas zmerila teplotu... a 38,5! Jsem hledela... No a pak to slo rychle nahoru az na 39,6... Pak mne doslo, ze to bude to prso bolave...
Dalsi den rano dobryy, ale od poledne to slo zas rychle nahoru, po paralenu to kleslo, ale vecer zas pres 39. Dalsi den uz to bylo ale dobre nastesti :)
JInak taky me bolelo uplne cele telo jak kdybych mela mit chripku...
No ale urcite teda odstrikavej, pred kojenim a odstrikavanim prso nahrej, po kojeni zase zchlad.... Ale uvidis ze uz bude dobre, tohle netrva dlouho, kor kdyz mas atb :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka