Přidat komentář

tak tu teda trpim s tebou, ja jsem na tom byla ted v pondeli, radsi jsem tu zazitek z toho ani nepsala, az na to zaverecny zvraceni to bylo stejny. V prvnim tehu, kdyz jsem na tom byla, tak vcelku v poho, mozna me pak po vypiti toho hnusu taky trosku polilo horko, ale ustala jsem to.
No a ted, nabehla jsem tam cca na pul 8., a uz pri vstupu do ordinace na ten odber se mi udelalo blbe. Nevim, nemuzu rict, ze by mi brani krve vadilo, nemiluju to, tak se vetsinou taky na to nedivam, ale spatne me u toho nebyva (uplne vyjimecne kvuli nizsimu tlaku, naposledy v minulym tehu pred 4 lety), ale v ordinaci na odberu byl strasny vzduch, vlastne zadny, uplne k nedychani, odber krve probehl dobre, a sestricka mi zacala michat ten hnus, a pry at posedim u ni, a to uz jsem ji rikala, ze musim okamzite ven na chodbu, ze je mi fakt blbe. Ja jsem teda tu noc malo spala, chodim spat az tak kolem 1.h, no asi 3x jsem byla vzhuru, a po 6.h. jsem musela vstavat, coz je na me ted brzo:-) a jeste jsem trosku nestihala a na Pavlaku vybihala schody z metra, tak to bylo asi z toho. Jenze pak jsem v cekarne vypila ten hnus, to slo, a tak do 5 minutek najednou navaly horko, usmev mi ztuhnul na rtu:-) a musela jsem okamzite uplne ven, a pak jsem radsi sedela u vychodu, kde jsem tak 1/4 hodku stridave stravila chvili venku chvili vevnitr, s tim ze kazdou chvili poletim, sly mi do pusy takovy ty sliny, no mazec. Pak v domneni ze uz dobry, jsem se presunula zpet, jenze jakmile jsem si sedla, ze si neco prectu, tak bylo jasny ze to dobry neni. Tak jsem si tam proste lehla na lavicku, tech ordinaci kolem je vic, tak nektery lidi trosku koukali, ale me to bylo uplne jedno. Ale pomohlo mi to, jen se mi stale lezla zpet ta sladka chut:-) No a nakonec i tu druhou hodku jsem tam taky prolezela, dospala jsem se:-) a kdyz jsme sla domu tak uz uplne v poho:-)
Dnes jsem si volala na vysledky, tak odbery krve dobry, jen v ty jedny moci mi nasli trosku cukru, coz me dost prekvapilo, nikdy ani v minulym tehu ani v tomto se mi to nestalo. V minulym tehu jsem prave nemela ty vysledky z krve uplne dobry, hodnoty byly na hrane, tak jsem mela pak dokonce tehu dietku a kazdych 14 dni kontroly. Ale ted me pani doktorka vcelku potesila, ze dietka nebude nutna, zadny pocitani sacharidu a tak, pouze at to neprehanim se sladkymi napoji, dortiky a tak. Tak jsem vcelku rada. Jeste pry pujdu primo k ni kolem 28tt, ze me pichnou do prstu a mrknou na moc. Tak uvidime.
Tak at ti to, Ali, taky dobre dopadne, a hlavne at nemusis na opacko:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka