Přidat komentář

Ahoj, mi bydlíme v paneláku a musim říct že na sousedy si nemusím stěžovat. Bydlíme tu už 4 roky a máme 2,5 letého klučinu. Kolikrát dělá rambajs, hází hračkama, mlátí do zdi..samozřejmě mu to zakazujeme, ale děti jsou prostě děti. To že sousedův prcek chodí na vaší zahradu (když nemáte plot) tak to je sice blbí, ale on to nepochopí i když dostane na prdel-prostě vidí prostor a tak tam jde-takže plot udělat co nejdříve. S tou hrazdou nebo co to je, že je opřená o sousedící zeť, tak to je blbí-ale otázka je jestli maj jinej prostor kam by toto mohl idát-tím je samozřejmě neomlouvám.
Abych řekla pravdu tak tyhle bytové komplexi jsou strašně neosobní způsob bydlení. Všichni si vzájemně koukaj do zahrady a i ze své zahrady maj možnost sledovat co se děje u sousedů. Zlatej panelákovej byt-když teda neni jeden panelák na druhym....
Pokud budete bydlet v paneláku nebo v těchto komplexech, tak musíte počítat s tím, že vás někdo bude rušit a obtěžovat. Ono u rodinného domku to kolikrát taky neni slast. Já jsem bydlela s rodičema 25 let v rodinném baráčku-kde měl každej velkou zahradu (takže nebyl jeden barák na druhym) a sousedi taky očumovali ze své zahrady naši, když jsme grilovali tak všichni vylezli ven na zahradu nebo na balkon a čuměli a nebo našim koukali ze zahrady do okne. Všude je prostě něco. tak hlavně pevné nervy.... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka