Přidat komentář

ahoj uplně tě chápu. My to máme taky děsný.Jsou to asi čtyři dny kdy už jsem byla na nervy.
My bydlíme v bytovce a nad námi je ženská a ta nemá děti ani stálýho přítele ale když si tam nějakýho chlapa přitáhne tak tam heká a řve jako jelito i třeba 3x za noc. Je to strašný, kolikrát už jsem na ní bouchala koštětem ale prostě nezájem.
Minulý týden jsem večer uspávala malou a zrovna když začala zabírat začala tam šoupat židlema, s něčím tam třískala a samozřejmě malou vzbudila a to udělala několikrát, už jsem z ní byla tak hotová, že jsem se i rozbrečela.
Druhý den začala dělat to samý, bylo to teda dopoledne ale zase samozřejmě malá zrovna zabrala a zase strašný rány, šoupání židlí. Tak jsem kopla do topení a ta čůza začla ještě víc nahoře dupat a jak mě vytočila tak jsem patou vší silou kopla do toho topení a do teď nemůžu došlápnout, ještě se kvůli tý trubce zmrzačim.
Taky bych nejradši koupila pozemek a postavila baráček a byl by svatý klid. Ale bohužel s tím nic neuděláme. Jo a mimochodem hned vedle nás na patře mají chlapečka o 6 týdnu staršího než je malá a i když někdy pláče tak jinak ale v pohodě a nad nima bydlí chlap a ten když ohulí rádio tak to je jako by to hrálo u nás. No prostě děs. A ještě když ty jeho paňáří tam začnou lítat nahoru, dolů, nahoru, dolů po bytovce to je taky síla - už jsem na ně 3 vlítla a to bylo během snad 5 minut.
Ráda jsem si to od tebe přečetla a vidím, že nejsme jediný asi nás takových bude spousta. Tak pevné nervy se sousedama

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka