bebetka
Ahoj holky, zvažuji koupi parního hrnce. Chci v něm vařit malému příkrmy a zkusit taky jídlo pro nás dva. Máte s takovým vařením zkušenosti? Jaký hrnec používáte a jak dlouho už tak vaříte? Nerada bych si koupila hrnec a vařila v něm pár měsíců pro malého a pak ho uložila hodně dozadu do skříně v kuchyni. Díky za názory.
In reply to by anonymous_stub (neověřeno)
díky za poznámku! to by mě vlastně zajímalo,jaký je mezi napařovákem a tím parním hrncem rozdíl, obojí je v páře, teď jestli je jenom rozdíl v rychlosti, za jak je to hotové? Je to zase jenom trik, jak dostat ze spotřebitelů víc peněz? Nemáte někdo zkušenost?
In reply to díky za poznámku! to by by bebetka
No rozdíl je asi hlavně v tom,že já mám třípatrovej hrnec a můžu v každém patře dělat něco jiného-v jednom brambory nebo rýži,v druhém zeleninu a ve třetím třeba maso.To v napařováku těžko uvaříš pro celou rodinu :) Ale záleží na tom,na co ho chceš,jestli jen k napařování jednoho jablka pro malýho,tak to fakt nevyužiješ. Já třeba dělám velké porce pro malýho a pak to mrazím,kámoška co vaří každý den si taky vystačí jen s napařováčkem
ahojky, pokud myslis papiňák, tak jej mám doma taky... dostali jsme ho před dvěma rokama na Vánoce, je z Makra a je super! nekupuj si zbytečně moc velký... My jej využíváme dost. vařím v ně především hovězí maso, roštěnky.. potom nejvíc taky polévky - dám tam celou slepici, mrkev, celer, petržel, cibuli, česnek (vše jen oloupu - nekrájím) a bujón nebo podravku. Je to vždycky úžasná mňamka:-) hlavně ta totálně měkunká slípka, to je mňam obíračka:-) Takže podle mě neprohloupíš! :-)
ne, ne, myslím tím tento hrnec http://www.datart.cz/katalog/Parni-hrnec-Tefal-VC-4003-Vitamine.html
mam Tefal vitamin+ a je super:o) varim v nem pro nas, pro malou a i sterilizuju lahvicky a dudliky:o)))