Pediatr v Říčanech??

18.11.2008

Ahoj holky,mám na Vás takovou prosbicku.Jestli náhodou některá neznáte dobru doktorku/doktora pro miminko.Musím si nějakého zajistit a nemám tušení..... v Říčanech.Děkuji moc za dotazy.... :\x: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my jsme s malým (4 měsíce) zaregistrovaní také u paní doktorky Hrabové. Chodíme k ní od začátku, co se malý narodil a nemůžeme si jí vynachválit. Stejně tak i sestřičku z její ordinace. Můžu jí jenom doporučit. My jsme se do Říčan přistěhovali asi 2 měsíce před porodem a ihned jsem si hledala doktora pro malého. Prvotně jsem zavolala, zda vůbec přijímá nové pacienty, nastínila jsem jí mojí situaci, že jsem před porodem a že bych chtěla k ní s dítětem chodit. Pak mni řekla, že až se to narodí, mám zavolat na první prohlídku. A ještě jedna věc, v porodnici budou chtít znát jméno tvého pediatra pro miminko, tedy aspoň v Benešově to tak bylo. Kde rodíte? Káťa a Štěpánek

In reply to by Rejdilka

Ahoj,ja budu rodit v Brandyse,nebo v Benesove-kdyby nahodou nebyl cas do Brandyse dojet :!k: .Ja mam necely mesic pred porodem,tak tu doktorku potrebuju.V patek k ni zajdu tady s Ircou a snad nas veme.Udelam na ni smutny oblicej :s: .My jsme se do Rican pristehovali asi pred rokem a pul. :\x:

ahojky ja tam chodim k te Hrabove a příjde mi dobra, je to tam na te poliklinice , v ulici Štefanikova...zkuse se tam poptat a uvidíš jak se ti bude zamlouvat, jinak ti mužu poreferovat až se uvidime :a:

In reply to by iira

:qu: jeeej,ta je krasna :\x: ,ale pekne roste ta tvoje kvetinka.Asi tam skaknu zitra se jen tak zeptat,ze co mi rekne a uvidim.Nejak musim ted vsechno stihat najednou.... :!k: Urcite pokecame ... Kdys vlastne byla zarizovat doktorku pred porodem?Ja mam pocit,ze mam nejvyssi cas :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka