Šišatá hlavička

29.08.2008

Ahojky maminky :a: ,hlídáte tvar hlavičky vašich mimísků,popřípadě nějak polohojete,aby šikmá nebyla?Náš malej pořád leží na levé straně a halvičku má malinko slehlou :r: ,ale když mu hlavu překlopím na pravou,tak si ji zase vrátí :? .Jak v tom postupujete vy?Moc děkuji za odpovědi :a:

Ahojky, starší syn preferoval pravý bok (cvičili jsme i vojtovu metodu - byl blokovaný). Hlavičku měl na té pravé straně trochu uplácnutou - při pohledu shora to bylo dost vidět. Teď je mu 6 pryč a hlavu má O.K. Až se začně otáčet a i při spaní vrtět, tak se to začne srovnávat. Pokud máš obavy, tak se svěř i doktorce, třeba ti poradí víc :k: :k: :k:

In reply to by Beni

moc děkuju,snad se to srovná,už se začíná dost vrtět,tak doufám,že si občas položí hlavičku na druhou stranu.Koupila jsem mu tam krásný obrázek medvídka pů a lákám ho aby koukal na něj,tak uvidím.

Buď v klidu...hlava se jim formuje do roka...takže v klidu ho nechej, až bude větší a bude se vrtět v pelechu tak se to srovná ;)

In reply to by Janik

no to je sikulka....no tak treba az tvrde usne tak to zkus....kazde miminko je jine no....me mala taky porad davala na jednu stranu....ma to sice trosku placatejsi ale moc to videt nejde ....pokud to neni nijak moc hrozny tak si myslim ze to nevadi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka