maliník

13.08.2008

Dočetla jsem se o maliníku a můžete mi přesně napsat jeho účinky a jestli to opravdu funguje? :one: Předem moc děkuji a všechny holky moc zdravím :a:

piju poctivě, docela mi chutná, tak proč to nezkusit? Doporučovala nám ho i porodní asistentka na kurzu v porodnici a ta by měla vědět, co říká... Asi to nefunguje 100% ve všech případech, ale takhle mám aspoň pocit, že pro to něco dělám :a:

Tak čaj z maliníku jsem pila u prvního těhotenství. A porod byl v pohodě (čekala jsem to tisíckrát horší). Teď ho piju po druhé tak doufám, že to bude taky v pohodě. Ale jestli má 100% vliv na rychlý porod to nevím. Já si to budu najivně myslet.

In reply to by katulka

Všem moc děkuji za rady,nechala jsem si natrhat maliní listí ze zahradky tak si pár hrnečků dám.pak dám vědět jaký byl porod.mějte se všichni hezky a pěkný večer. :qu:

ahojky,tak já taky o tom maliníku slyšela,že to vliv nemá.chtěla sem si ho koupit,ale prý to má vliv jen u někoho,takže na to kašlu...

:a: ahoj tak já maliníkový čaj teď piju bo mi chutná ale pochybuju že mi pomůže, už nevěřím ničemu. Dneska mi dr. řekl že nemám spěchat že i to jablko na stromě musí uzrát než spadne :s: a má recht :one: A do toho lněného semínka se mi moc nechtělo tak jsem se na to vybodla, hráz si taky nemasíruju bo už si na pipinu ani nedošáhnu a na takové věci moc nejsem :n: Vendula

Ahoj!
Pila jsem maliník od 31 týdne a otvírala se 4 dny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže je na...................
Ještě teď když si na to vzpomenu zvýší se mi tlak!!!!!!!!!!!
Takže ho klidně pij ale když ho pít nebudeš nic se nestane :) :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No lněné semínko je zase novinka, ale stolici mám pravidelnou tak ho už schánět nebudu.Ono se prý moc bylinky nemáj pít tak mě taky zajímalo skrz to.Nechala jsem si přivézt malinové listí přímo ze zahrádky tak když už tak si ho dám.

na maliník kašli.. :n: některé pijou maliník, masýrujou hráz a pak jsou střihlé až k prdeli.. jiné nedělají nic a mají porod raz dva bez nástřihu..

In reply to by wesna..

Moc ti děkuji za radu a jsem ráda, že tomu mohu nechat volný průběh.Jeden čas to tady furt řešili no a i tu hráz tak jsem myslela, že to fakt pomáhá.Rodila jsem už jednou a nic jsem nepila nic necvičila a nastřihlá jsem byla.Myslela jsem že si tím pomohu.asi to teda závisí na tvorbě těla a elastiku viď.Tu hráz mi muž zkoušel masírovat jednou a naposledy.Aby mě to bolelo před a pak ještě při a po jsem zamítla.Díky :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka