kontrola nemocnice 40+4 stále 2v1

08.08.2008

Tak jsem se vrátila z kontroly v nemocnici, nic se neděje děložní hrdlo mám prý zcela uzavřeno a vzadu. Dál tam pan doktor psal, že Hamilton nelze takže mi nijak nepomohl, achjo. No a objednal mě na úterý 12.8. na vyvolání jelikož si myslí, že do té doby neporodím, prý to nevypadá, že by se to samo rozjelo :-( tak jsem z toho taková všelijaká už jsem si myslela jak se to nechystá a vono nic. Co se dá dělat, že ano holt musíme vydržet ven ten mímák nakonec stejně musí.

Úplně ti rozumím.... vypadá to, že naše "vrstevnice" 40+... nás "zradily" a šly rodit, protože je tady nikde nevidím. Kylli, Sarlotka...

jak jsi odcházela spařená. :O Já jsem tedy jenom 39+4, ale už mě od neděle provázejí posly jako blázen. ://: V úterý jsem byla na CTG, vše OK, také absolutně uzavřená, hlavička vysoko nad vchodem.Ttakže se mučím dále. U prvního těhu toto neznám. :00: Chtěla jsem to popohnat, jak sestřička říkala, nechráněným pohl. stykem, nic nepomahá. Musíme počkat na signály našich miminek. :cc): Připadám si jako prvorodička. V pondělí jdu také do nemocnice, zřejmě mi to také ukončí, mám trombofilní mutaci a neměla bych přenášet. Jinak Tobě přeji, ať se Ti rozjede porod co nejdříve bez ohledu na to, co říkal lékař. :w: Pa a hodně štěstí a pevné nervy. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka