Pro paní, co má problém s mým vkládáním fotek

03.06.2008

Prý tady má nějaká maminka problém s fotkami, které sem vkládám, nehledala jsem ani ten příspěvek, protože by mě akorát vytočil, ale ráda bych se k tomu vyjádřila: s vkládáním končím :o), každopádně nechápu, že je tady stále skupinka lidí, která neustále ostatní buzeruje, mě by nikdy nenapadlo tady řešit, kolik kdo vkládá fotek, jak apod. Myslím si, že je to každého věc. A milá zlatá, pokud tě to tak deprimuje, měla sis na chvilku vypnout PC, těch fotek zase nebylo tolik, NEVĚDĚLA JSEM O JINÉ MOŽNOSTI, JAK FOTKY VLOŽIT, MYSLELA JSEM, ŽE TAKTO JE TO NORMÁLNÍ,CHODÍM SEM VZÁCNĚ, A VELICE SE OMLOUVÁM TAKÉ VŠEM, KTERÉ JSEM TÍM NAŠTVALA, ale vás je mi líto, pokud blázníte z takových prkotin, pořiďte si třezalku, ta vás vyklidní a najděte si jinou zábavu, než kritiku :o) Hezký večer, V.

ahojky myslim,ze na tom neni nic nenormalniho.¨Ja jsem uplny kopyto na pocitac,jeste tak ovaladani netu,ale nejake vkladani fotek?To bude asi smula,protoze ja tady asi zadnou nikdy nevlozim.... :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky mi nejdou vkládat do blogu pro přesažený limit - nevím co s tím je, když to předtím šlo a teď to nejde.

:!k: :!k: :!k: Holky co se hadate?Tak ja taky pridam svuj nazor.Fotky driv byly mezi fotkama a tady se neobevovali.Admin mel napad ze se fotky budou radit na stranku mezi blogy.Takze se to tady nekdy dost zahlti.Fotky se muzou dat prave do toho blogu a pak je mas v kupe.Ale nevadi me to jak to kdo dela.To je kazdyho vec a kazdej ma pravo si svuj tehotenskej a materskej denicek vest jak chce.Tak se nehandrkujte maminy :!k: Jsem rada ze vim ze Trezalka je na nervy.Co se tady clovek nedovi :!k: A to nemyslim ironicky. :a:

To bambik: Chtěla bych se Vám omluvit, pokud se Vás nějak dotklo, že jsem tady napsala taky svůj názor. Nabízela jsem i pomoc. Ale vidím, že jsem se setkala s velkou vlnou odporu a určitě jsem nechtěla buzerovat. Pokud to tak vyznělo, tak mě to teď mrzí. Nejsem žádná skupinka či co a jsem tady sama za sebe. Každý má prostě jiný názor a mě 3 stránky fotek prostě dostaly, no. Třezalku nemám, ale uvařila jsem si mateřidoušku na spaní - myslíš, že mě to dostratečně sklidní?!?!? ://:
P.S. to all: pokud udělám kravinu, tak se omluvím... ale fakt jsem netušila, že se tady nepřijímají různé názory a hned jsem tady největší vyvrhel, myslela jsem ten příspěvěk částečně i s nadsázkou a nebyla jsem pochopena... pokud jsem někomu tím něco provedla, tak se omlouvám všem!!!!! ://: ://: A slibuji, že si příštího tapetování ani nevšimnu

neřeš prosím tě,tady to tě přece nerozhází.......Vkládej si fotečky jak chceš akolik chceš já si myslím že jeto každého věc a jestli se to některým nelýbí at se nato nekoukaj néééééé.Jinak fotečky hezký,já kdbych jich měl atolik a nevěděla jak to sem dát taky to udělám a hotovo.Tak papa a neřeš to krásný večer

ahoj, já se pohybuju hlavně v blozích takže jsem si toho tvého ,,prohřešku" z počátku nevšimla,až po upozornění.je pravda,že je to pak k nerozeznání.určitě tím nikdo nechtěl říct,aby si sem přestala dávat fotky,to ne,jen jich můžeš dát víc najednou do jednoho příspěvku,aby v tom nebyl takový chaoz a my se v tom vyznali...

Bambiku, nerozčiluj se.... :k: ... Samozřejmě sem vkládej fotečky prcka, děláme to všechny.......mě to nevadí, ale jen tě lituju, že to děláš takhle složitě.....jde jich dát najednou i víc...... :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka