Jsem zpět!

27.05.2008

Ahoj holky,
moc vám všem děkuji za včerejší podporu, ale musím si vám postěžovat připadala jsem si jako idiot. Po tom co jsem si myslela že mi praskala voda jsem se v klidu osprchovala nachystala věci a jeli jsme do porodnice. Porodnici mám od nás cca 30 minut autem a než jsme dojeli tak jsem měla bolesti po 5 min. Paráda. PA která mě prohlížela měla tak 150 let a řekla mi že to není porod a voda byla hodně řídká hlenová zátka, a že mám čípek ještě moc v zadu na porod, ale pro jistotu že mě dají na monitor. Tak já seděla jako hromádka neštěstí 1,5 hodiny na monitoru a prožívala si stahy a bolesti zad v nepohodlném křesle. Po 1,5 hodině si mě odvedla jiná PA zkontrolovala nález a konstatovala jedno a to samé. Ale že mi pro jistotu píchne Algifen a poznáme jestli je to porod nebo poslíčci a že se na mě potom podívá dr. který musel akutně na sál! Tak jsem dostala injekci a odkráčela na půl hodiny i s manželem, který byl mimochodem na infarkt do kantýny, bolesti cca po 7 min.
Když jsme se vrátili tak byl dr. už v ambulanci a že se na mě podívá, naštěstí to byl dr. ke kterému chodím na ozvy a docela si rozumíme protože je pejskař. Byl moc milý, když viděl jak mě to vzalo a vysvětlil mi, že hlenová zátka může být doopravdy tak tekutá, že budete mít pocit, že vám po nohách teče voda a když si dáte vložku tak bude ta voda jemě růžová a ty bolesti co mám a měla jsem i den před tím můžou být vážně poslíčci. Na porod že je to moc pěkně nachystaný, ale to co probíhá dnes tak porod není.
Tak jsem mu oznámila, že pokud tohle není porod tak nevím jak teda potom poznám rozdíl mezi poslíčky a bolestma tak mě uklidnil, že poznám.
Nakonec jsme se domluvili, že mám už nějaký den po termínu všechno je krásně nachystaný tak mám dojít zítra ráno v 7:30 na vyvolání. Abych byla upřímná jsem i docela ráda, první dceru mám taky vyvolávanou a aspoň vím co mě čeká.
Tak moje těhulky tohle je můj včerejší příběh při kterém jsem si připadala jako idiot

In reply to by Beni

dělal srandu minulý týden jak pršelo, že budu určitě rodit až bude vedro, no a ze srandy je skutečnost! Ale myslím, že se bude ještě dát zvládnout, zítra má být 29 stupňů a mě to budou vyvolávat hned o půl osmé. Doktor slíbil že do 12:00 mám po porodu ta jsem zvědavá. Je fakt, že si nedokážu představit trávit léto s pupíkem už ted toho mám docela plný zuby! Ale tobě se to taky pěkně krátí!

In reply to by ali0212

Jj, jen ještě nevím, jak dlouho mě od čtvrtka nechají přenášet. Minulý týden mi prcka musel doktor otáčet - mám hodně plodovky a pořád se točí (to byl napříč). Bojím se, že se zase otočí - ta příčná poloha je prý nebezpečná. Takže bych byla ráda, kdyby už byl venku - u nás. Budu na tebe zítra dopo myslet - a dej potom vědětm jak to dopadlo. Můj tel. je případně 724 725 048 - nebo ať to sem někdo písne. Mám pocit,když si čtu o novém miminku, že už to taky brzo bude :) ;) :)

Vůbec si tak nemusíš připadat. Je lepší tam několikrát zajet a ujistit se, že je všechno v pořádku než něco podcenit. Držím pěstičky na to vyvolávání ať už je to rychlovka..Míša

Ahoj :a: :a: :a: a já si tak říkala když jsem viděla tvoji ikonku, že už to máš za sebou a píšeš nam takhle hned po porodu. No tak ti zítra budu držet palečky ať ti vše dobře dopadne, ať to máš rychle za sebou a mimíska :cc): brzo u sebe v náručí :qu:

taky zklamaná :\/: Mám termín za čtyři dny a ten pocit když si myslíš že už jedeš rodit a pak nic je blbý.Rozhodně držím palečky atˇ to máš rychle za sebou :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka