10tt hematom

12.02.2015

:a: Ahoj maminky
Určité už to tu bylo mockrat ale chtěla bych se jen poptat a trochu pokecat.
Jsem v desátém týdnů těhotenství, je to me třetí trhu (dvě předešlé byli bez problémů) ale ted jsem minuly týden ležela v nemocnici. Našli mi hematom nad mimikem který krvacel.
Druhy den jsem doma mám klidový režim, pouze WC a sprcha jinak nic.
Jednou az dvakrát denně ze me teče male množství černé krve (do nemocnice mám jet kdyby byla krev čerstvá)
Myslíte maminky které s tím mate zkušenost ze když 6 dni nekrvacim mám šanci ze se hematom vstreba?
V úterý mám kontrolu tak jsem docela nerv ní do úterý daleko.
Poctivě lezim o děti se stara partner, moc děkuji za nějaké odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
já jsem začala velmi silně krvácet ve 12tt, ale čekala jsem dvojčátka, pod tím jedním se mi udělal taky velký hematom, měl přes 6 cm x 2cm a to ho ještě nemohli změřit uplně. Teď jsem 26tt a hematom jsem ještě ve 24tt měla, i když menší. Do teď beru Utrogestan. Jedno miminko do toho všeho mělo srdeční vadu, takže jsem ještě podstoupila redukci, takže k tomu hematomu ještě toto. Ale ležela jsem 14 dní, pak mi povolili trochu chodit. Do teď mi hodně tvrdne bříško, ale držíme se! Dali ti taky Utrogestan? Hezky odpočívej, čím bude miminko větší, tím nemá hematom šanci, mimi ho buďto vytlačí (tím se může vyprazdňovat a proto se špiní), nebo se hematom sám vstřebá. Já jedu zítra na kontrolu a přestala jsem už špinit, tak pak písnu, jestli se vstřebal a proto jsem přestala špinit. Drž se a pohlaď :€O:

In reply to by monlik

Ahojky ano taky beru prášky ascorutin a utrogestan. Zatím musím zaklepat občas zaspinim doufám ze už se to nerozkrvaci. Moc děkuji za tvou odpověď a držím moc palecky at si ty i detatka v pořádku. Budu rada když se ozves.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka