Matrika - hledání osob

14.12.2014

Sice to sem nepatří, ale nedá mi to abych se nezptala, jestli tu náhodou není někdo kdo řešil podobnou věc. Muj tchán byl v roce 1974 na vojenské službě v Táboře, kde poznal kamaráda slováka, který mu dokonce odsvědčil svatbu. Pak měl jet tchán jemu na svatbu a nějak z toho sešlo a od té doby spolu nebyli v kontaktu. Tchán o něm, ale poslední dobou dost mluví a je na něm vidět, že ho mrzi, že se nekontaktovali. V unoru bude mít narozeniny a tak manžela napadlo, že bychom ho zkusili najít, ale jak??? Myslítesi, že když byl jako svědek na svatbě, že se to dá najit v matrice. Třeba číslo OP a zjistit třeba bydliště nebo tak. Zkoušela jsem hledat na facebooku a jeho jmena tam jsou dva lidi, tak uvidim, jestli se ozvou. Ale zas si říkam, že v 60 letech mít facebook opravdu nemusí. Budu ráda za každou radu. Děkuju

A zkusila jsi ho i hledat ne jen na soc. síti, ale i třeba na normálních vyhledavačích /google apod./. Může figurovat v nějaké firmě nebo společnosti. Případně pokud víš, v jakém městě bydlí (bydlel), najít na soc. síti skupinu toho města a poptat se.
Mám obavu, že na matrice ti nic neřeknou. Jako zkus to, za to nic nedáš, ale moc bych na to raději nespoléhala. My jsme před časem potřebovali zjistit něco o člověku, který má přímou souvislost s naším bydlištěm - konkrétně jestli si už trvalé bydliště odsud odhlásil nebo ne - a i když jsme doložili všechny doklady, že je to jen a jen náš dům, neřekli nám, kde ten člověk trvalý pobyt má.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka