vinohradská nemocnice

16.10.2014

Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli má někdo z vás zkušenosti s porodem ve vinohradské nemocnici? Chodím k doktoru Gojišovi který tam pracuje tak jsem se tam zaregistrovala

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj představ si že už mám po porodu a že jsem porodila právě v tý krči kde máš rodit ty. malej se totiž narodil předčasně je v inkubátoru bere silné antibioika a ve vinohradské nemocnici na to nejsou zařízeni tak jsem skončila v krči ale byla jsem a pořád jsem moc spokojená doktoří i sestřičky jsou moc milí a ochotní.

In reply to by Marki1985

Teda tak to je mo moc líto :-((. O kolik dřív se narodil? kvůli komplikacím, nebo jsi protě začala rodit dříve? Přeju ti hodně síly aby jste to zvládli. Věřím že je to pro tebe těžké. Jinak jsem moc ráda že se chovají tak jak píšeš :-).

In reply to by konvalinkastistko

no měla jsem vysoký tlak a malej se už nevyvíjel dobře podle doktorky měl mát správně min 2 kg tak mě pak vzali rovnou na sál jinak byli super i před operací anestezioložka mě tam uklidnovala všichni mi přesně říkali co právě dělají ale i tak jsem se třásla jak osika

In reply to by Marki1985

A v kolikátem tydnu jsi tedy rodila? Neboj určitě bude vše ok. Kamaradka kvuli tlaku rodila cisarem ve 34tt a vse dopadlo dobre.. a bylo to taky v tomhle obdobi a malou meli na Vanoce doma :-). U me to bylo u druheho celkem v pohode tam se mu prestalo darit az na konci :-). Hlavne ze se k tobe chovali hezky a nestresovali te, jak spoustu dr a sester umí :-)

In reply to by Marki1985

Tak to je zhruba nastejno :-). Četla jsem tve diskuze, ty jsi na to sama nebo jsi měla štěstí a někoho potkala? Promiň že se tě takhle ptám :-). Já jen že vím že je to těžké, prvního syna mám z prvního manželství aa chvíli jsme na to byli sami.. ale tvá situace je ještě těžší a obdivuju tě že jsi to zvládla a prcka si nechala!! Opravdu klobouk dolů a moc ti přeju aby jsi narazila na chlapa co stojí za to a ne na takovýho debila co před tím.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Bohužel na blbce narazíš všude, nikdy nevíš co natrefíš za směnu, pokud tam bude dr debil nebo neprijemna sestra mas vystarano :-(... držím palce at natrefíš na prijemny personál jako já :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka