Pomoc!

03.11.2014

Holky potřebuju se vás zeptat. Jsem sice těhotná po třetí ale tohle nějak neznám.. jsem 32+0tt a trpím šílenou unavou, když neco udelam tak mam hned vysoky tep, dokonce kdyz jsem se rano nasnídala tak jak jsem unavena udelalo se mi z toho špatně.. je v pořádku tak velká unava v tomto tydnu?? Citim se dost mimo, jinak pohyby citim nekdy az moc, břicho tvrdne taky dost ale ne pravidelne.. ve čt jsem mela nalez CS2 což nic hrozneho... ALE.. Jsem unavena i jet nekam na pohotovost tak bych rada vedela jestli je to plašení nebo není...

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je jak kdybych napsala já :-D.. no dnes jsem se rano probudila bolelo me ke vsemu v krku a podbrisek tak jsem Martina (manzela) poprosila aby vzal kluky k babicce nez odjede do prace že to dnes proste nedam, tak jsem pak spala do 10.45, pritom v pul sedme uz tu deti nebyli a ja usnula takze docela jsem slusne zabrala na dlouhou dobu, pak jsem si jen namazala pecivo a sla si lehnout znovu, do toho jsem si pustila archiv ulice z netu.. ale z postele se dnes asi ani nehnu.. jinak neco na tom tehotenstvi asi bude ze je to kratce po sobe.. ja jsem teoreticky tehotna po 4 jedno tehotenstvi dopadlo ukoncenim ve 12tt. a rodila jsem v roce 2010 a 2013 a to ukoncene tehotenstvi bylo v roce 2011, no v roce 2014 mam rodit znovu :-D.. takže je pravda že telo unavene musi byt.

In reply to by konvalinkastistko

Tak třeba na tebe taky prostě jen něco leze. Pokud máš tu možnost, tak ji využij a určitě odpočívej, děti ti to pár dní odpustí a ty aspoň trošku načerpáš síly. Až půjdeš k doktorovi, tak se o únavě zmiň, oně tě nejspíš pro jistotu otestují z krve, ale nemělo by to být nic jiného, jak prostě únava materiálu. Taky jsi zasloužilá matka koukám :one:. Já mám tři děti během šesti let, takže jsem měla o něco dýl na regenaraci jak ty a přesto to bylo zřejmě málo. Tak ať je brzy únava aspoň na nějaké snesitelné úrovni :a:

In reply to by Rokl

Děkuji moc :-). Je to ta unava meterialu a zřejmně k tomu prave jsem nachylná k nachlazení. Krev mi odebirali tak doufam ze z te krve budou delat i rozbory na latky ktere mi chybi, chudokrevna jsem u predchozich těhotenstvi byla ale ted bych byt nemela.. tak uvidime co zjisti ted, pry jsou to odbery ktere pak budu potrebovat do porodnice. dnes začínam 33tt tak snad uz to doklepem.. Dnes odpocivam zitra zas musim fungovat - coz u me ted znamena dat detem jist, Misu odvest do skolky a Mateje přebalit a pokusit se mu zabránit si ublížit při jeho kaskadérských kouskách :-D no a odpo zas do skolky a pak vydrzet a uz tu bude zas pomocná ruka tatínek.. ten vcera chudak i uklizel bordel ktery se tu pres den udelal, je uzasnej.. bez nej bych uz byla nekde pod kytkama :-).. Snad se nam tedy opravdu vyplni prani a dr. se nemyli že je tam ta holčička.. ale moc tomu neverim.. tolik stesti mit preci nemuzu :-D. A kamaradce slibovali holku cele tehotenstvi a po cisarskem rezu se divila proc ji cpou kluka :-D. Já jsem rada že nejsem jediny blazen a ze existujes i ty co se pustila do trí detí :-D, 4. díte teda uz nedam, hlavne ne uz 4. tehotenstvi, to by uz asi dopadlo spatne..Je fajn vedet že je dalsí ženská která chce a má velkou rodinu :-).. Moc mi pomohlo že jsi napsala, opravdu ti dekuji :-)

In reply to by konvalinkastistko

A taky další, která se po dvou klucích dočkala naprosto nečekaně holčičky :ww:. A přesně jak píšeš ty, čtvrté už ne. Ne proto, že bych nechtěla další úžasné stvoření, které bych si zamilovala stejně jako ty moje tři kousky, ale protože tohle těhotenství mi fakt ukázalo, že už je čas začít se taky starat o sebe a dát se dokupy, abych se o prcky zvládala pořádně postarat a ne je jen rodit :s:. Ale i když to bylo tentokrát dost náročný, bylo to správné a dokonalé rozhodnutí, mít ještě třetí miminko. A správný chlap je základ :one:, s ním to pak jde všechno hezky zvládnout. Tak držím pěsti, abyste to už v klidu doklepali a na konci na tebe koukala taky taková krásná princezna, jako jsem napotřetí porodila já nám :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No a když po třech úžasných dětech ze sebe uděláš zpátky modelku, nebude na světě bohatšího chlapa než bude ten tvůj :ww:. Dělám si srandu, ale jsem na tom podobně. :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Až budeš mít dlouhý zimní večery, pro pobavení si přečti pár mých blogů z těhotenství...já se totiž od oznámení při velkém ultrazvuku, že je tam holčička, pak ptala pořád a pořád na každé kontrole doktorky. Ona už se mi pak smála, ale trpělivě mi na tu pipku co čtyři týdny najela a ukázala, že tam fakt nic nenarostlo :s:. A ještě na porodním sále, když mi malinkou odnesli a manžel ukazoval v počítači fotky, co nafotil hned po jejím narození, tak jsem úplně vyjekla, když tam měla pipku "no fakt je to holka :///:". Hrozně ráda na to vzpomínám a jak jsem někde psala, dala celé naší rodině úplně nový rozměr. Kluci jako budoucí ochránci, já se vidím, jak budu mít "kamarádku" na holčičí záležitosti, manžel svou princeznu, kterou si vždycky přál. Fakt jsem hrozně ráda, že máme nejdřív dva chlapečky a po nich jak třetí holčičku...líp to vyjít nemohlo a asi bych si toho nikdy tolik nevážila, kdybych měla po dvou dětech páreček.

In reply to by Rokl

Opět jsi mě pobavila :one: , tak mě se zatím nesmějí, spíš mi přijdou dr dotčený že jim to nevěřím :-D. na posledním ultrazvuku měla nožičky moc u sebe, no asi už až do porodu mi to nikdo 100% nepotvrdí, protože už ty nohy nemá jak dát od sebe :-D.... A jak říkáš mít kamarádku na holčičí věci a tatinkovu princeznu je přesně to co já mám ve svých představách :-).. Kluci doufám z ní neudělají dalšího kluka :-D z těch jejich klukovin :-)). Určitě na tvé příspěvky zajdu, určitě se v nich i uvidím a zasměju :-)!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka