Nevolnost v těhu.

01.08.2014

Už jsem zkusila snad vše zazvorové lízátka,homeopatika,čaj pro těhotné.Je mi každý den po celý den špatně někdy mě to i zbudí v noci,ale nezvracím.Mám pocit že mám hodně podrážděný žaludek.Dneska jsem 6+4.Prosím o radu co by mi mohlo pomoct.Moc děkují :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, nevim jestli jsem to nekde cetla nebo mi to nekdo poradil... Kazdopadne je dobry mit na nocnim stolku par piskotek a nebo rohlik. A rano az se vzbudis, tak neco sezobnes a pak az vstanes tak to neni takova hruza. Me to pomahalo :)

Ahojky, nemám žádnou úspěšnou radu, jen ti chci napsat, aby jsi nezoufala, nejsi v tom sama, jsem 7+2 a od 6+0 mě taky trápí nevolnosti jako tebe, 24h denně, horší je, že musím fungovat kolem 18-ti měsíčního synka. Jediné pozitivum je, že se snad kolem 12tt dočkáme začátku krásného období těhotenství bez nevolností

In reply to by Petra1901

No snad nám ty nevolnosti povolí a budem si hezký užívat :€O: Já mám 4 letou dceru a ted máme období vzdorování.Snád jí to brzy přejde.moc se těší do školky za dětmi asi jí to chybí.Mě ty nevolnosti přišly už od 5 týdne.Snad už bude jen a jen hezky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka