neni to malo..??

12.11.2013

zesili test??

 Ahojky holky,
Ms mela dojid 3.11.nedosla.
Kuknete na testy co me vysli emoticon ten digital je delany 6den vynechani ukazal 1-2 +.
Nejsou slabucke ty carky??prijde me ze kazda ma dalnici po jednom dnu vynechani emo ticon na utz jdu 19.11.doufam ze je to ok :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mamatesty vyhoď z okna, zítra kup nebo pokud máš udělej Ladymax a hned budeš klidná. Mamatest má sice psáno, že je citlivost 10, ale je to spíše 20/25, prostě šmejd.

moc to teda nesílí,muže se ti pomali zvedat hcg,nejde o to jak je silná čárka týden po zpoždění,mohla být déle ovulka ale měl by být za ty 4 dny patrný rozdíl, ale to muže být i tím že máš dnes jiný test,mamatest je ted uplně příšerný,nejleší je testit stejným testem

Ahoj, já když jsem si dělala test tak druhá čárka byla taky takhle slabá a bylo to 12 dní po zpoždění, druhý den jsme šla na gyndu a byla jsem v 5.tt a dnes už jsem 21.tt. Neboj vše bude v pořádku a co nejdříve pádi k dr. :€s€: Šťasné těhulení :€O:

Ahoj neblázni.Je důležitý , že tam ty čárky jsou. Chápu, že jsi nervózní, ale pokud těhotná jsi tak to test ukazuje správně, pokud nejsi tak asi síla čárek to nezmění.
Držím pěsti a věřím, že jsi skutečně těhotná :)

já si myslím že je to ok. Já u obou synů měla teprve ducha na testu 7 dní po očekávané ms. Takže klídek :)

pravděpodobně jsi měla později ovulaci, než jak jsi ji čekala, zkrátka delší cyklus ;) hlavně že tam je, dej miminku čas, uvidíš sama, jak pak poroste rychle :a:

In reply to by Peťule..

Porad tady ctu jak tady holka zmyzla a je..dala jse vam tam fotku ten posledni je dnes rano a je jiny nez ty 3nahore je to mamatest a zd se me na nic..strasne mokry ukazalo se to az vic zaschnul.

In reply to by nykolina

mamatesty jsou skutečně na prd, šly kvalitou neuvěřitelně dolů, schválně si kup nějakej "no name" test z drogerie, nebo i lékárny, to máš fuk, ale s citlivostí 20 nebo 25 a uvidíš, jak krásná ta čárka bude.... vysvětluju si to tím, že je tam víc kontrastní látky než na těch 10.. mě se ukázal duch na testu dřív na 25 než na 10 a o mamatestu ani nemluvim, tam bych našla dálnice nejspíš až teď kolem 25tt :///:

In reply to by Peťule..

No.me prijde taky uplne na nic!!!max me rozhodil!!ten lady max ukazal 3den po meskani pekneho ducha..mam 2doma tak rano zkusim..ale jsou 10 citlivost..25jsem ani tam nevidela.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka