Štítná žláza a celiakie

18.09.2013

Ahoj, prosím o radu, kdo s tím máte zkušenosti. Snažíme se o mimi již téměř 3 roky. Byli jsme teď na imunologii a tak já mám vše v pořádku, ale chlap jednu hodnotu štítné žlázy hroznou hodnotu a pak podezdření na celiakii. Mohl by to být ten problém? Co je potřeba - léky, změna stravy??? Díky moc za jakékoliv info }:)

ahojky pokud se mu céliakie potvrdí z biopsie žaludku,tak určitě do konce života držet bezlepkovou dietu. Já mám též céliakii, díky které jsem 3x potratila. no dieta se dá zvládnout,ale je drahá, sakra drahá :-( a štítná žláza se dožehe prášky,pak by mělo být vše ok

In reply to by lus11

Věřím tomu na 100% že to je ono. Ještě ať udělají mužíčkovi spermiogram. Hlavně ať před biopsií žaludku NEdrží bezlepkovou dietu.
Ale pak po výsledcíh a držení přísné bezlepkové dietky min 6 měsíců by se mělo zadařit. Je to boj....

In reply to by fucipe

Tak už máme výsledky z krve a potvrdili celiakii a prej není již potřeba dělat biopsii, že by se jen trápil tím. Takže budeme muse tnajet bezlepkovou dietu (péct si chleba...) neslyšela si o "chllorele" prej to na to pomáhá

In reply to by lus11

Já si teda chleba kupuji, směsi jsou stejně drahé, tak to levněji ani nevyjde,.. ani mi moc ty pečený nechutnají :-( já držím jen tu bezlepkovou dietu a nic víc do sebe nechci cpát, jsem teď pod hormony na ICSI, tak aby se to netlouklo. ze začátku je to těžké,ale dá se to :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka