Depo Provera - zkušenosti nebo jiná antikoncepce v době kojení??

29.07.2013

Ahoj holky, když jsem byla na kontrole po 6-ti nedělí, tak jsem si chtěla nechat předepsat nějakou antikoncepci. Bavila jsem se s mudr. o tělísku-to se prý může zavést až se začne menstruovat a o tabletách. Nakonec mi ještě řekl o Depo proveře- injekci na 3 měsíce. Tak jsem souhlasila, po asi tydnu, možná dvou jsem začla špinit a teď ve středu to bude 14dní, co menstruuji, ikdyž plně kojím :00: !Dneska jsem mu volala a řekl mi, abych začla brát vitamín B, C a pokud do pátka nepřestanu krvácet, abych přišla na injekci na zastavení :00: ! Četla jsem si nějaké recenze a jsou dost špatné, máte někdo zkušenost s touto HA? Asi si ji nenechám za ty další 3měsíce píchnout, jakou máte HA, vy co kojíte??Chceme mít samozřejmě někdy další mimi a ty komentáře byly děsivý :O .Ještě jsem se chtěla zeptat, zda je mléko v době menstruace nějaké jiné? Dneska se mi stao po 2, že mi malá odmítá prso, ale je to dnes poprvé za tu dobu, co to mám a možná je to tím, že je dneska ukňouraná z toho tepla :00: .
Díky za rady a info od vás :a:

depo provera nikdy víc :n: :n: :n: měla jsem jí rok,za tu dobu jsem přibrala,spíš jsem teda zadržovala vodu,návaly,unava,nechut k sexu,prostě uměle navozený přechod :00: a jaký jsou pak problémy s otěhotněním :( rozhodně nedoporučuju

Ahojky,ja teda nekojila,tak nemuzu poradit,ale od porodu mam Proveru porad a to uz je docela dlouho a jsem absolutne spokojena. Nekrvacim,nespinim,to se snad delo jen po te prvni injekci a tou druhou uz se to srovnalo. Plet mam v pohode a nepribrala jsem po ni,je stejna jako vsechny HA,takze cvicim a nezeru,protoze vim co umi hormony...nez jsem otehotnela,mela jsem Implanon,zkus se kouknout na net,ne na recenze,na to se zeptej lekare,protoze na net muze kazdy napsat cokoliv...Hned po vytazeni se povedlo otehotnet,takze jsem byla spokojena i s touhle variantou. Asi holt budes muset zkouset nez ti neco sedne, zvlast po porodu je to telo uplne dezorientovane a reaguje jinak...drzim pesti!

Ahoj, tohle jsem taky nedávno s mojí dr. řešila a nakonec jsem se rozhodla, že si budeme s mužem dávat pozor. Dokud kojím (syn už bude mít 20 měsíců), tak nic brát nebudu. Měla jsem 4x MS a malý pil méně než normálně, vliv to mít určitě může. Na druhou stranu, nebráníme se dalšímu dítku, proto tomu necháváme volný průběh. Ale pokud bychom další nechtěli, asi bych uvažovala o Azalii (hodně maminek už tu o ní psalo a asi se i dobře snáší) anebo bychom používali kondom.

Já ji měla a jako jedna z mála jsem neměla problémy, ale víckrát už teda :n: Jak moje teta (ta po ní menstruovala 3 měsíce v kuse a nešlo to zastavit), tak kámoška (taky krvácela a dlouho ji nahazovala doktorka normální cyklus) co rodila jen o dva měsíce dřív s ní měli nemalé problémy...

Ahoj, já jsem po 6tinedělí brala pilulky Azalia. Menstruace bez problémů, jen v době menstruace taky malá odmítala pít.

Ahoj :-)
Já brala při kojení Azalii a byla jsem max, spokojená,ádná MS,ani špinění. Depo- proveru bych nedoporučila,nemusí sednout a kdyby jsi chtěla po vysazení otěhotnět,může to trvat dost dlouho. Spíše se doporučují pilulky a nebo používat kondom

ahoj nějak jsem se k antiko ještě nedokopala :-) zatím používáme šprcky, tabletky do sebe cpát nechci, ty jsem cpala u dcery tehdy a nic moc teda, neměla jsem u nich pak moc hcut na sex. uvažovala jsem nad tělískem tím za 1500kč, ale nějak se k němu nemůžu odhodlat mám taky strach a tu inujekci co sis dala tu byhc si teda nedala, tayk jsem četla recenze a je to hnus co o tom píšou...

Ahojky!Já půjdu nakonec do tělíska- Mireny.HA nemůžu. Ta se smí zavést i v době kojení.

In reply to by En11

ja odmitam i tuhle...hormony sou hnus a souhlasila i gyndarka...
na hlavu mozna nema vliv ale na telo ano :( ja uz bych to neryskla

u starsiho sem mela cezarete...des a hruza...temer porad sem krvacela a spinila ze sem nakonec vlastne jen krvacela a asi sem tim prichazela i o mleko :(
a tetka u druheho zadny hormony,mam NEhormonalni TELISKO 7t PO SEKCI..jediny duvod proc ho zavadet u MS je jen ze je to jednoduhsi..pro dr..uz sem i cetla ze musi jit pod narkozu pri zavadeni..fakt tuk tuk na celo :00:
nemam zadny problem..ms pravidelna silna jen 2dny pak uz jen spineni a zadne bolesti uz je to temer 17m a ja si vesele kojim dal :)

Depo-Proveru ani náhodou!!!!Píchli mi jí v prosinci a od té doby?Jen sem krvácela akrvácela,v dubnu kyretáž a táhne se to semnou doted a mám problémy neuvěřitelnýho rázu.Nikdy už bych si jí nedala!!!!

ahoj :) já mám antikoncepci normální pilulky Daisenette a jsem sní spokojená. zhuba 3 týden co jsem jí brala se objevilo špinění a někdy i víc krve.. trvalo to zhruba týden takže to možná byla normální menstruace

Taky jsem brala a fakt nedoporučuju. Po první injekci většinou holky krvácí nebo špiní, po další by to mělo ustat. Ale já po ní přibrala a ještě víc když jsem s ní skončila. Navíc jsem pak měla rozhozené hormony, náladová, protivná, PMS a otěhotnět se mi podařilo až za 13 měsíců.

Ahoj Hacinto,já Depo proveru brala a je to největší svinstvo co znám..sice suprt pohodlný mnemusíš na nic myslet atd atd,ale je to svinstvo,já teda takhle nekrvácela vůbec,naopak já po 3 injekcí už nedostávala MS prakticky vůbecmani to mi nevadilo kdybych nestloustla fakt hodně,asi 10kg a kdybych neměla ple´t jako pubeťák doslova-ono totiž jak se nevyměnuje krev menstruací žena se nečistí a prý pak se dělají pupínky.nevím co na tom je prvdy,ale bylo to tak u mě.. pak jsem jí vysadila,další půl roku jsem neměla MS,když jsem otěhotněla ZT-nevím zdali to bylo tím,každopádně i pak jsem zhubla zase na svou původní váhu.. je to hnus,být tebou už si to nenechávám píchnout,btw o to víc jestli kojíš tak podle mě i tohle se dostává do mlíčka,nevím nejsem odborník,ale když se dostává do mlíčka vše řekla bych že i toto.. navíc četla jsi příbalový leták? léčí se tím rakovina prsu tam píšou...je to driják..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tyjo,já nevím je to už odně dlouho co jsem jí brala.. tohle mi tenkrát někdo řekl,tak sjem si myslela že je to oprvdu tím..ale jak jsem napsala,nevím co je na tom prvdy.. :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

njn. :dance: :dance: mě to tenkrát někdo řekl a jelikož se mi ta pleť tenkrát fakt hodně zhoršila a MS jsem oprvdu neměla tak jsem tomu věřila no.. :s: každopádně si za tím stojím že dobrá věc ta depo provera není.. :n: :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Marge,to já teď taky..tak doufám že mi holčička bere krásu,hi hi.. :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to joooo nooo,nejsem žádný seschlotiny.. :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teď na to koukám taky :s: :s: :s: Jsem tu větu nějak přehlídla. :s: Tohle nemá s výměnou krve nic společnýho. (ať žijou informace z netu),uááá :-D Navíc u braní antiko dochází pouze k pseudomenstruaci

In reply to by mishka25

Míšo já rozruch nedělám,jen říkám co vím,je to asi ve větších dávkách,ale je to už dlouho co jsem jí brala a vím že to tam tenkrát bylo napsané.. a taky vím že jsem to špatně snášela a to jsem vystřídal hooodně antiko a tohle byla vůbec nejhorší varianta..

In reply to by gramiska

No ale tak proč mi to mudr. napsal, když ví, že kojím... :r: , snažím se pro malou děla to nej a dr., ktery by ti mel poradit, kdyz mi tomu nerozumime.., tak ti da toto :O !jaky vliv to muze mit na malou?

In reply to by Hacinta

Néééé,Hacinto já tě nechtěla nějak vystrašit to vůbec ne t je jasné že se snažíš dělat to nejlepší..já to nevím jen to prostě selským rozumem že to co je v tobě tak dáváš i do mlíčka a určitě to není dobrý když je to takový drijík,zkus třebas ještě pohledat na internetu..a jestli jsem tě nějak polekala nebo tak tak to promin.. :r: :n: jen být tebou už si to nenechám,protože mslím že obyč antiko je lepší než tohle a měla to i Catse odsud ,najdeš jí ve snažilkách a taky to hned vysadila,tak se jí zkus poptat,vím že taky na to nadávala.. snad jsem trochu nějak poradila a zbytečně tě nevyplašila.. :k: :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka