Tato vedra a novorozenec

26.07.2013

Ahoj maminky. Mám na vás dotaz. Mám doma týdenní miminko a v těchto vedrech s ním nemůžu chodit ven. Problém je v tom, že i doma máme 28 stupňů a přestože mám malého jenom v plence, tak je pořád dost teplý. Teplotu mu měřím a ta je ok. Ale co dělat, kdyby byl přehřátý?Jak to poznám? Bude mít vyšší teplotu, nebo se to projevuje i jinak? A co pitný režim v tomto vedru? Slyšela jsem i názor, že je možné dát miminku vodu. Je to možné? Nebo mu stačí mlíčko a dávat mu pít častěji? Děkuju za vaše názory. Mějte se krásně a přečkejte ta vedra v klidu a ve zdraví :a:

:€s€: u nás se to sluníčko taky zbláznilo. Myslím, že pokud kojíš, chce to častěji přikládat k prsu a jinak můžeš dát trošičku převařené kojenecké vody. My trošičku popíjíme feniklový čajíček, je od prvního týdne. Už aby se ochladilo ... :00:

Ahojda miminko utírej vlhčeným ubrouskem a vodičku můžeš zkusit, ale hlavně klidně přiklád,ej k prsu i po půl hodince jen na chvilinku.Měla jsm malého na léto a bylo to šílené, kdyby bylo přehřáté bude mít teplotku nebo horečku.Držim pěstí ať to utíká :a: Já jsem s doma dítkama, teď už je malému rok a jsou tu nahý a brzy je půjdu nechat čvachtat ve vlažné vodě ve vaně :one:

no toho se nejvíc bojím...že se mi prcek narodí do tadytoho vedra...no ale co já bych dala za 28 stupňů, mě včera teploměr dosahoval 36 stupňů :? i když mi tu jede větrák nonstop, tak to nepomáhá

měj ho jen v plence a pít mu dávej častěji... vodu - převařenou můžeš taky - na lžičku - ale nutné to není... hlavně pořádně pij ty - to je nejdůležitější...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka