Velký UTZ

03.06.2013

Dnes jsem nemohla dospat neb nás čekal velký UTZ. Vše dopadlo dobře - mimísek je nádherňoučký :€s€:
Je to pěkný živel, pan Dr. měl co dělat, aby vše zkontroloval a proměřil, protože náš drobeček (380g) sebou pěkně mlel.
Co je v :€O: je tajemství - nedali jsme si říct, chceme překvápko. Hlavně, že je miminko v pořádku :one:
Vzhledem k anamnéze z předchozího těhotenství si nás pan Dr. bude v druhé polovině těhotenství víc hlídat, aby případné riziko bylo odhaleno včas, takže mi budou častěji dělat bakteriální stěr z pochvy - výsledky z dnešního budou ve čtvrtek, snad budou OK.
A jelikož mi často tvrdne bříško, tak jsme vyfasovali MAGNOSOLV.
Co je v :€O: je tajemství - nedali jsme si říct, chceme překvápko. Hlavně, že je miminko v pořádku :one:
Mějte se hezky :h:

Tak kultivace z pochvy v pořádku nebyla - vyšla mi tam nějaká koková bakterie. Takže od včera zavádím MACMIROR globule.
Dneska je Drobeček nějakej neaktivní - přemlouvám ho k větší aktivitě, ale nic - jen jednou ťukne a pak zase hodiny nic. Dneska mimču ani nevadí, když si lehnu na záda - to jindy sebou hned šije. Snad se večer trochu rozjede, abych měla klidnější spaní.

In reply to by Tesinka

neboj ty prášky dolů zaberou a s těma pohybama to neřeš, miminka v tomhle období prospí až 20 hodin denně, takže klid, mě se tam dneska zase pro změnu prohání jak čertík... ale bývají dny, kdy jsem taky nervozni, jestli se něco neděje, ale podle mé doktorky je to normální, tak posílám dál :one:

Moc krásné zprávy píšeš :) .Ze srdce ti to přeji,hlavně ,aby bylo mrně zdravé.Mě tvrdlo bříško od 14tt,manoslov jsem pila do 36tt.Určitě už vše dobře dopadne a říjen je tu už za chvilku. Tak odpočívej :k:

In reply to by Monina

:€s€: Jak píšeš, nejdůležitější je, aby bylo mimi zdravé a v pohodě :h: Je to naše štěstíčko.
Odpočívám dostatečně, hlavně teď v tomhle počasí - manžel si ze mě dělá srandu, že mi s bříškem rostou na zádech rostou solární panely a pokud nesvítí sluníčko, jsem nepoužitelná :///: Což je pravda, prospala bych celý den, ale jakmile vysvitne sluníčko jsem zase vitální :€s€:
Opatruj sebe i svou rodinku :k:

Ahojky! :a: Tak především velká gartulace k tomu, že je miminko v pořádku! :h: :h: To je nejdůležitější :h: a jak se člověku hned uleví, že? :€s€: :k:
Obdivuju, že si nenecháte říct co čekáte, ale na druhou stranu, proč ne :€O: Bude to pro Vás krásný dáreček :|P:
Také mi tvrdne bříško, tak beru magnésko 3x denně.
Pohlaď :€O:

In reply to by adelkaaa

Nejraději bych chodila k Dr. každý týden :s: vždy se mi moc uleví, když nás zkontroluje a řekne, že je vše v naprostém pořádku.
To, že si nedáme říct co se ukrývá v bříšku je jen o rozhodnut. Od začátku jsme chtěli překvapení. Po té co byl se mnou manžel poprvé na UTZ (ve 13tt), tak začal, že by rád věděl. Ale nakonec se nechal přesvědčit, že překvápko bude fajn :s:
Opatruj se a pohlaď :€O:

to jsou bezvadný zprávičky!! a jste dobří, že si necháváte překvápko až do poslední chvíle na porodním sále, to mě by nedalo...smekám klobouček, fakt ste dobří :one:
Snad i ten stěr bude OK, mě bříško zatím netvrdne, jen trochu po :sex: ale toho teď v poslední době je málo, takže jsem zatím v klidu.
Pohlaď bříšenko, pááá

In reply to by Hany.83

Mně bříško tvrdne téměř od začátku - v první polovině těhotenství to prý tolik nevadí, ale v druhé polovině (pokud je časté) se musí hlídat. A jelikož to je u mě téměř na denním pořádku (někdy i víckrát za den) a vzhledem k minulému těhotenství, tak máme to magnezium (prý ho budeme brát tak do 36-38tt).
My jinam máme :sex: půst - naštěstí to manžel bere v klidu. Mimčo je teď pro nás to nejdůležitější, tak si počkáme :s:
Taky pohlaď bříško a užívej těhotenství :one:

In reply to by Tesinka

chápu, že jste opatrní, hlavně, aby to všechno bylo sledované a v nejhorším případě by tě vzali do nemocnice a pohlídají si tě. Neboj, to bude dobré, to magnézko zabere, zkus hodně odpočívat pokud to bude trochu možné.
S tím :sex: to chápu! je lepší si počkat...
My už taky jen ojediněle, mám strach. A na konci těhu se to vlastně taky zakazuje. My ze začátku taky půst, teď jen opatrně...
Pohlaď pupíka

:cc): :dance: :dance: :dance: A veliká gratulace..... :h: Hlavně,že je miminečko v pořádku.....Jééé Ty chceš překvápko????To je hezký....To já jsem nedočkavá a zvědavá zároveň co nám řeknou..... :€O: Už se moc těším.(18.6.)Ale popravdě je mi to jedno,hlavně aby drobeček v pořádku :cc): jsem trošku nervózní zatím miminko necítím :( ach jo (18+6)...Snad už to brzy příjde......Tak se měj moc hezky a opatruj se...Pohlaď bříško :a: :a: :a:

In reply to by sluníčko8

No, manžel by rád věděl, ale přizpůsobil se mi - prý si také počká na překvápk. Ale jde na něm vidět, že kdybych si to rozmyslela bral by to všemi desíti :s:
Pohybů se jistě brzy dočkáš, ony jsou nejdřív takové téměř neznatelné - jen vnitřní polechtání :€s€: potom už jsou citit i na dotek. Taky jsem se prvních nemohla dočkat a dočkala - všechny se nakonec dočkáme. :h:
Měj se hezky a také se opatruj :one: Pohlaď :€O:

Tak se pěkně opatrujte :€O: Jen tak dál :one:
S tím překvápkem to je fajn, všichni budou napnutí jak šráky a těch dohadů a sázek co z toho vzejde :s:
U nás to bylo spíš tak, že já jsem chtěla holku a prostě jsem si myslela, že to jak naschvál bude kluk. No a když jsme jeli na utz. tak jsem se v autě ptala muža, jestli si to necháme říct a on, že neví. a když jsem se ho zeptala co by chtěl, tak řekl kluk. Pak na utz. se Dr. zeptala, jestli chceme vědět pohlaví a já na na ni vyhrkla: určitě kluk, že? a ona se jen usmála a bylo to jasné. cestou dom jsem byla zklamaná, ale pak už jsem se těšila na chlapečka a za nic bych neměnila. Jestli se mi zadaří podruhé, tak si taky nechám překvapení. Hlavně a´t je bobinek- bobinka zdravý/á a je všechno v pořádku. :a:

In reply to by indoska

Všichni už vyzvídají, když jsem dnes obvolávala rodinku, jak vyšetření dopadlo, tak se samozřejmě vyptávali "Co to bude?" No, budou si muset počkat :s: jako my :k:
Přesně jak píšeš, nejdůležitější je zdraví miminka :€s€:
Měj se hezky a opatruj se ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka