Antikoncepce AZALIA

06.06.2013

Ahoj ženy\, nedávno jsem skončila šestinedělí. Dnes jsem byla u DR na kontrole vše na :one: ale chtěla bych se zeptat na zkušenosti antikoncepce s názvem AZALIA jaké máte s ní zkušenosti a jak vám seděla? Děkuju za odpovědi

tak ja ji mam uz nekolik mesicu,a zatim tuk tuk,dobre.zadna MS.u prvniho jsem mela Cerazette,ta mi nesedela,krvacela jsem i nekolik tydnu,pak treba 5 dni pauza a zase dlouhe krvaceni.takze Azalia je pro me lepsi zatim,ale nemam ji jeste ani rok,ale rok s ni snad vydrzim co budu kojit,a nebude delat pak taky problemy.

Ahoj,já se po ní celá osypala,děs,zaša sem za doktorem a ten mi je vzal,já sem pro tělísko s tim sem na 100%spokojena :a:

Mně teda nesedí vůbec.Po obou předchozích porodech jsem brala cerazette a v pohodě,nešpinila jsem a celých 10 měsíců jsem ani nevěděla,co je to mestruace.Teď po 3.porodu mi doktorka dala Azálii a špiním,nebo krvácím skoro pořád už druhý měsíc.Byl jenom 1 týden,co jsme měla klid.Beru ji na minutu přesně,kojím 8x denně :( .Jsem skoro v půlce druhého platíčka,ale 3.už nenačnu.Půjdu si asi pro tělísko.

Ahojky, tak já musím říct, že mi sedla. Ale asi to bude i tím, že jsem ani nikdy neměla problémy s HA. Co se týče toho krvácení, tak u mě je to naopak. Po šestinedělí jsem měla nejprve Carezzete, ale tu již stáhli a MS se dostavila po 4. měsících od porodu v plné polní. Teď už druhým měsícem beru Azalii a MS zatím nikde(Těhu test negativní) a stále kojím. Po konzultaci s doktorkou je to všechno v pohodě... :a:

Ahoj, já jsem začla brát Azalii půl roku po porodu a brala jsem jí 1,5 roku. Žádný problém jsem s n neměla, menstruaci jsem neměla po celou dobu, co jsem jí brala a první jsem dostala zhruba 5 měsíců po vysazení :-), ale u toho jsem ještě pořád kojila :s: . Jinak během užívání antikoncepce jsem žádný problém neměla, ani zašpinění. Ono je to asi opravdu individuální :a: Míša.

u prvního mi přestala vyhovovat dva roky po porodu,tak jsem jí nakonec vysadila-ale do té doby bez problémů a u druhého jí momentálně beru skoro sedm měsíců a krom prvních asi 14 dnů,kdy jsem špinila,tak taky dobrý naštěstí ;) ovšem kdybych nebyla po císaři volila bych tělísko hned,takhle musím počkat :(

Ahoj, u prvního jsem si ji chválila, ale ted u druhého jsem s ní krvácela celé 2 měsíce v kuse, přešlo to až jsem ji přestala brát. A stejné zkušenosti mají i další holky z naší skupinky. Já už bych do ní nešla.

Ahoj,brala jsem jí po obou dětech a vše v pohodě celou dobu co jsem jí měla jsem něměla ani jednou měsíčky jen asi jednou jsem trochu zaspinila.Ale pozor užívá se trochu jinak než běžná antikoncepce bere se bez přerušení. :a:

In reply to by boruvka6

Už jsem to přečetla v návodu. Právěže mi doktor předepsal CEZERETTE nebo jak se to píše ale prý se kvůli šarže stáhla ze všech lékáren tak mi dali tuhle. Tak mám trošku strach aby mi sedla. Nu uvidíme jak mi sedne. Každý to má jinak

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka