rada

24.05.2013

Ahoj děvčata,
před týdnem, se mi po dlouhém čekání zjevil dušík na testíku, postupně se čárečka vybarvovala.
Doktor si mě pozval na 31.5, dnes je to 34 dnů od poslední MS.
Jenže jsem ráno začala špinit a nyní mě bolí podbřišek jako při MS (možná i více) a začala jsem i krvácet.
Ze začátku, jsem si myslela, že je to implantační krvacení, ale všude píší, že se má jen špinit, nebo jen lehce krvácet. Asi začínám moc stresovat, ale už jsme se těšili a já mám strach, že je něco špatně. :(
Nemáte někdo s něčím podobným zkušenost? Mám počkat na toho 31.5.,nebo doktorovi hned v pondělí zavolat.

Děkuji za rady....

Ahojky děvčata,
tak jsem volala panu doktorovi a na 13 hodin jdu na kontrolu. Mám hrůzu z toho, co mi řekne, mám strach, že to nebude ok.... :(.

Držte prosím palečky, pak se ozvu.... :h:

Děkuji papa

In reply to by Betsabe

Ahojky,
bohužel nedopadla. Pan doktor říkal, že buď jsem těhotná nebyla vůbec, což mi příjde divné, když mi 8 testů vyšlo postupně pozitivně, že druhá čárka tmavla, nebo že už mimi není, nebo je moc malilinkaté. Nebyl si jistý tak mi vzal krev a ve středu si mám zavolat.

Tak jsem si pobrečela, ale mám úžasného manžela a ikdyž to mrzí, budeme se snažit dál :sex: :h:

Děkuji za podporu a pisnu ještě ve středu.

Papa :a:

In reply to by Safia

Tak to držím palečky zase já :one:
Doufám, že ikdyž nám to třeba nevýjde, že bude vše ok a my se budeme moct zase snažit :).

Děkuji za podporu a přeji hodně štěstíčka, pak dej vědět :€s€: dobrou

In reply to by marusenecka1

Tak jsem dopadla dobre. To spineni a trocha krve je z hematomu, ten jsem mela i v minulem tehu, a taky to bylo nakonec ok. A neni ani moc velky. A uz bylo i :h: . Dostala jsem utrogestan jako minule, tak snad to bude vsechno ok.
A vam uz to priste urcite vyjde! :k:

In reply to by Safia

Tak jsem si dneska volala na výsledky krve a pan doktor mi sdělil, že těhotná nejsem :r: , tak trošku jsem s tím už byla smířená, ale pořád jsem trošinku doufala.
Pořád mi, ale v hlavě leží ty testy, kdyby mi vyšel pozitivní jen 1 test, tak budu chápat, že mohl být falešně pozitivní, ale aby mi jich vyšlo od slabého dušíka až po zřetelné 2 čárky osm a nejsem těhotná, to mě dost trápí....

Tak Vám všem děvčata držím palečky, ať je vše v pořádku a ať se máte báječně :€s€: .

Doufám, že se za nějaký čas zase ukážu.

:a:

Večer mě ještě bolelo dost břicho. Krvácela jsem pouze když jsem šla čurat, jinak na vložce moc krve nebylo, přes den jsem si dala tampon a nyní je to takové silnější špinění, ale podbřišek mám dost natlakovaný.

Děkuji za povzbuzení, moc mi to pomáha, vzhledem k tomu, že krom mě a manžela to nikdo zatím neví a už vím, že jsme udělali dobře, že jsme to nikomu neříkali, je fajn, že si můžu s někým popovídat a požádat o rady.

V pondělí dám vědět, co na to doktor.

Děkuji děvčátka a přeji krásný víkend. :a:

Ahoj, ja mam potvrzene tehotenstvi od doktorky, ale srdicko jeste nebylo. Vcera jsem lehce zaspinila a dneska vecer to je trochu krev. Tak v pondeli zajdu k doktorce, at mi rekne, jak jsem na tom. V prvnim tehu jsem mela hematom, tak treba to bude jen stejny problem (i kdyz minule se teda sam vstrebal bez krvaceni). Preju, at ti to dobre dopadne!

Doktorovi bych tedy hned v pondělí zavolala on ti poradí.Nicméně mě se hned na začátku th. stalo že jsem také špinila a párkrát i docela zakrvácela jasnou krvý a myslela jsem že je po všem...doktor jsi mě tedy pozval a u mě se jednalo o syndrom mizejícího dvojčete...prostě jeden zárodek byl ok a druhý jsem potratila...no vše dobře dopadlo a máme krásnou holčičku.Ale určitě si zavolej v pondělí k dr.Taky záleží jestli budeš krvácet přez víkend nebo jestli to ustane.Držím palce ;)

In reply to by boruvka6

Děkuji za rady, snažíme se od srpna 2012 a testy mi sílí. Teďka už je mí lépe, udělala jsem si heřmánkový čaj a zachumlala se do deky. Uvidím, jak to bude přes víkend, ale v pondělí určitě zavolám a raději se poradím, kdyby bylo hůř, zajedu na tu pohotovost.
Moc bych si přála, aby to bylo v pořádku. Prsa mám nalité, bolí mě při každém pohybu, mám nafouklé bříško a už mi bylo ráno i zle.

Držte palce, ozvu se, jak jsem dopadla.

Děkuji moc za rady. :a:

Záleží na tobě ale já bych asi při krvácení a bolestech jela na gynekologickou pohotovost aby mi řekli jestli jde o samovolny potrat nebo jestli je to v pořádku a doporučili nerozhodl a léky na udržení těhotenství i přes krvácení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka