Tak na prcka se jdu podívat 27.12..

13.12.2012

Čest těhulím, sláva deníčku,

moje gynekoložka (dej jí Pán Bůh lehké případy) je pohodová, ale nemůžu se jí dovolat.

Přítel mi doporučil (byl mu doporučen společnou známou - manželka šéfa - doktorkou) pana Klimenta Leva - neznáte?.. ten mi to taky nezvedal.

Zkusila jsem i jinou tady blízko, ale má plno (je prý skvělá). Pak znova Leva.. (Víte, že naši prcci někteří - většina - budou ve Lvu?).. a sestři mě napsala na 27.12. na 14.30 (dr. jde na operaci :()..

Kdybych náhodou dostala sklerozu a ztratila či si rozbila telefon, píši sem.

Doufám, že je to Dr. Kliment mladší.. starší je protivnej starej otrávenej páprda prý.. mladý je prý supr..

A když bude fajný, tak u něj zůstanu. Snad se nebude má nynější gyn. zlobit. Neodejdu proto, že bych byla nespokojená s ní, ale proto, že v tom baráku (rozumějme polče) mám i jiné doktory. (Kromě zubaře, toho mám za rohem.)

Jsem samá závorka..

P.S.: Přítel se včera večer zeptal, jak to vypadá. A já mu podala test a zeptala se, co myslí.. Koukl na to poučeným okem z minulého měsíce a řekl: "Zdá se mi to, nebo tam jsou dvě čárky? Vidím tam tedy tři.. ale to je asi stín, že?"

Típl po velkém nasátí cigaretu a řekl: "Tak to já budu kouřit na dvorku a hodně budu pracovat.."

"A co Ti asi už 3 dny říkám? A ty mě neposloucháš?"

"No tak to jsem ale nevěděl tohle.."

"To je úplně fuk, aspoň víš, že když něco říkám, myslím to vážně.."

"Já vím, miláčku, já už budu poslouchat. Ty máš vždycky pravdu.."

A pak jsme šli na véču a probírali kočárky..

Sice tomu moc nerozumím, ale podstatná informace z tohoto zápisu je pro mne ta, že budu mít doma štíra, blížence a lva? Tak to si to můžu rovou hodit :00:
Jinak si to užívej! U nás čeká kočárek na půdě, další je ještě v plném provozu, tak jenom prohodím děti ;)
A chlap by stejně měl kouřit na dvoře, když máte dvaapůlleťáka, ne? Je ať si trochu vymrzne :a:

In reply to by lecoce

:s: :a:

Malá je u své babičky (býv. přítele - zničil mi život, musela jsem začít před rokem a půl od začátku s holým zadkem).. má jí v pěči.. To je složitější.

Ale kombinace těch znamení jsou opravdu pestrá.. A ještě záleží, jestli kluk nebo holka je ve znamení.. :D Blíženec kluk je poděs, ale holky bývají sympaťandy obletované.. A štíři jsou mě sympatičtí kluci, holky bývají rozporuplné. Je s nimi legrace. Každé je individuum. My máme 3 kočky.. nechci to porovnávat s dětma.. a každá je úplně jiná taky.. a to jsou jen měsíc od sebe :D.. Aspoň bude veselo.. A každý prcek Ti dá něco jiného, ne?

Jen užívej rodinné šílenství, je to to nejkrásnější, co v životě je..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, blíženkyně buď lidi milují nebo nenávidí.. jsou upřímné a zároveň plné života.. Nebrání se ničemu, ale zároveň přemýšlí, než něco udělají.. Její chlap musí mít trpělivost Boha, neboť jednou bude sama Bohyní, podruhé furií.. Ale jak rychle se vzplá, rychle se uklidní. Malá blíženkyně je schopna říci (hlavně v pubertě): "Nesnáším Tě, mami," aby za 10 minut přišla s nápadem společných nákupů.. Takže maminka musí být splachovací.. (Alespoň tak mé zkušenosti..)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka