fontanela

29.10.2012

Ahojte maminky,mám doma dvouměsíčního synka a v posledních dnech jsem si všimla,že mu někdy během dne jako kdyby pulzuje fontanela,je to normální???docela jsem se lekla,snad to nic není :n: a ještě jedna otázečka,když malýho kojím,tak u toho chrochtá,někdy i mimo kojení,přijde mi,že má ucpanej nosánek,ale když ho odsaju,tak tam skoro nic není,tak nevím,jestli je nachlazenej a mám koupit třeba nějaký kapky do nosu?jinak teplotku nemá,moc vám předem děkuju za vaše rady a zkušenosti... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

nám je šest týdnů a chroptíme taky,nic neteče z nosu,tak dávám libenar a zkoušíme odsávat, né pokaždé ale občas odsajem teda dost hlenů :00: jinak bych k doktorce teď kdy je čekárna plná nemocných nešla já vždy volám.

Jestli má malý rýmu a nejsi si něčím jistá, tak bych asi prvně dr zavolala. Jinak u nás to chodí tak, že pediatr nebere nikoho přednostně a před týdnem jsem u něho byla s malým kvůli výtěrům, bylo tam spousta nemocných děcek s kašlem a my tam díky výtěrům, které mu dr stejně nedělala, dostali dost hnusnou laryngitidu, ze které se nemůže vyhrtabat doteď

In reply to by petul

Můj to měl taky tu zadní rýmu, jen jsem jí slyšela ale nic neteklo ani jsem nic neodsála, párkrát z toho kuckal, k doktoru jsem nešla ani nic nestříkala a přešlo to. Tak jestli máš pochybnosti, tak zkus MUDr. zavolat, abyste v čekárně nechytli něco daleko horšího. Já vždycky volám, MUDr. ti poradí nejlíp. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka