prvni kontrola

30.08.2012

Prvni kontrola nas ceka pristi ctvrtek. Uz se tesim a zaroven bojim,aby bylo vse OK. To budu 6+1tt modlim se aby bylo videt i srdicko. Kyselinu listovou papam poctive, snazim se zdravo papat. I kdyz ted to bude jine tehotenstvi, nez to prvni. Citim par rozdilu, tak ze by to byl kluk? :D :D

Tak dnešní kontrola dopadla dobře...fazolka je tam kde má být:)Jinak jsem 5+5 a plánovyný termín porodu je 29.5.Tak uvidíme jestli budem dubnový nebo květnový:)Další kontrola 11.10. to se zblázním čekat, tak dlouho čekat na srdíčko:(

In reply to by Alca206

Jo,jo taky si říkám, že už chci být za prvním trimestrem at to můžeme říct rodině.Jinak srdíčko ani nezkoušela.jinak jsem tedy podle menstruace dnes měla být 6+2, ale podle měříní doktorky 5+5, tak nevím, co je přesný:)

Ahojky, tak já jdu na první kontrolu v úterý a strašně se bojím a doufám, že vše bude, tak jak má jsem strašná poseroutka a vidim vše černě a bojím se aby bylo mimi tam kde má:)Jinak bych měla být podle MS 5+4, tak uvidíme:)

Ahoooj, juuu, já se taky dneska objednala k dr. a jdu též příští čtvrtek ;), já bych měla být v tu dobu 6+4tt a mám též ty samé pocity, co ty, ale to asi není nic divného :///: . A jaké rozdíly citíš oproti prvnímu těhu, já už jsem též podruhé těhu ;), ale u mě byl první klučina :)

In reply to by lucousek

tak to jsem rada ze to tak mame blizko ;) Ted mam treba vic vyrazek na obliceji, nebo pocit omdleni, nemam chut k jidlu, obcas zapomenu jist. Ale porad kojim tak nevim jestli prestat, v utery jdem s malou na kontrolu tak se poptam co na to Dr.

In reply to by lucousek

no uz mi z toho tehotenstvi sibe, zacinam zase magoret. Puvodne jsem si myslel, ze budou mit rozdil 19mesicu, ale nevim proc jsem myslela, ze rok ma 10mesicu :D tudiz po novem prepocitani bude rozdil 21mesicu :D Ja puvodne planovala zacit zkouset nejak kdyz ji budou dva roky, ale to nejde, je tak uzastna a hodna, ze jsme na to sli o rok driv :D ted si jen rikam ze jsem se osidila o dva roky s ni. Odkud jsi ty? My jsme v Praze a ja uz ted premyslim kde budu rodit

In reply to by Alca206

No Denísek je taky zlatíčkovej, jen teda jsme měli donedávna strašný problém ze spaním a druhé dítko jsme tak nějak ani neplánovali nebo jednou no, ale náhle jsme změnili názor :s:, bylo to opravdu tak, že to vůbec nikdo nečekal :s: . Jinak nejsme tak daleko od vás, já jsem od Mladé Boleslavi a rodit budu tam, rodila jsem tam i Deníska a byla jsem moc spokojená ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka