velké křeče

02.05.2012

ahoj holky, chtela bychs e zeptat. Mela bych ted byt tak 7plus6, ale pred temer dvema tydny rikal dr, ze to bude spise o par dni min. Nicmene me posledni 2 dny chytaji obcas docela silne a dost ostre krece v podbrisku, pak zase pominou, ale je to nekolikrat za den. nekdy jsou bolesti hodne prudke, jindy mirnejsi. nekdy je to od pupiku dolu, jindy zase jinak. posledni 3 dny me i prestavaji pomalu bolet tak strasne prsa. a dnes dokonce jsem konecne ani nezvracela, za coz jsem rada a je mi lip nez jine dny, ale mam prirozene strach, zda je vse ok. mae s tim nekdo zkusenost? ja u prvni male mela na pocatku take bolesti bricha, ale ne takhle prudke, na kontrolu mam jit pristi patek a tak premyslim, zda radeji zitra necinknout dr. ale nechci vypadat jak plasan. ale vazne se bojim

no ja nevim,skocila bych co nejdriv k dr,ja sem taky po cisari,srusty byly obrovske az mi museli pri druhem kus delohy vzit,ale zadne krece sem nemela ani zadne vetsi bolesti,a v 8t deloha zdaleka nedosahuje k pupku,
treba mas jen vetry,u tech byvaji velke krece-gort v tehu
a k dr radsi 3x zbytecne nez jednou pozde,aspon budes mit klid
preji aby si byla jen plasan

In reply to by martina2105

no tak ja mu asi zavolam nu. i kdyz ted zase nic. ja ale jak pri male tak ted silene trpim na nadymani a vim, ze jednu noc asi tak minuly tyden jsem mela v noci sileny bolesti v podbrisku az do panve a taky to bylo od nadymani a vetru.

ahojky já jsem měla obdobné bolesti,ale pokud jsou to vyloženě křeče nečekala bych na další kontrolu a už bych tam stála s nohama od sebe :)vždycky si říkám,radši stokrát zbytečně než jednou pozdě..dr to pochopí :a:

In reply to by ZuzaneckaOVA

ahoj ja ani vlastne nevim zda to nazvat krecema, spise rposte mi najednou projede ostra bolest ktera chvilku trva a pak je zase pryc. ale mozna je to normalni a jen plasim malou jsem mela cisarem a jsem po konizaci srusty a tak udelaji sve si myslim..

In reply to by clovicek64556455

jj i srusty jsou svinstvo,děloha je citlivá a bud cítíš to jak roste nebo jak se ty srůsty rozrušují anebo prostě oboje :)mě to dělalo taky protože jsem po slepáku,ale radši jsem lítala na pohotovost,přece jen čekám první tak jsem trošku víc nervozní :)

In reply to by ZuzaneckaOVA

no nemysli si ja jsem si planovala jak si druhe tehu uziju a prd. hlavne jak jsem teprve zpocatku je pochopitelne, ze mam strach. do konce tretiho mesice ho porAD i mit budu. tak ti porad nevim zda zavolat tomu dr nebo ne..a kdy to cekas :)

In reply to by clovicek64556455

v červenci :) ale mám pupik jak před vyloděním :D jsem totiž prcek a mám navíc jen to bříško :) no taky jsem si říkala jak to bude hezké... a houbeles:D první tři měsíce mi bylo pořád zle a nejedla jsem,od 14tt nemužu spát,pak zácpa,ted otoky a špatné dýchání :D no samé krásy a výhody těhotenství;);) :D nedivím se,i kdyby to bylo dvacáté těhu,člověk má obavu o toho tvorečka co mu hnízí v pod srdíčkem :) zavolej,bud řekne at přijdeš nebo at vydržíš do kontroly :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka