Tak kotrola za mnou a zade srdicko dalsi tyden rozhodne

25.04.2012

Ahoj holky tak vsem ktere maji uspesne kontroly s tolik ocekavanymi :h: za sebou mocinky gratuluji.Jabyla na kontrole dnes mela bych byt dle ovulky vim kdy byla 6+3 ale dle utz jsem 5+4 takze srdecni akce zadna,ale mimi od minuleho tydne povyrostlo ted bude rozhodujici zda se :h: vytvoria nebo dopadnu jako minule tehu,uplne mam pocit ze se vse opakuje ,ale ve skrytu duse doufam,ze NE a ze se to do pristiho tydne rozbehne mejte se holky zatim krasne vsechny zdravim a uzivejte si tehulení :h:

HOLKY VY JSTE MI TY PALCE FAKT DRŽELI JE TO TAM :h: :h: :h: :h: :h: :h: MAME SRDICKO A FAZOLKA MA8,2MM :one: :one: :one: Děkuju a vsem co se opet snazi drzim palecky moc

Jéééé, ahoj Niky :a: Tak zatím potichoučku gratuluju a držím palečky, ať to tentokrát dopadne dobře!!!!!!!! :h: Já už mám 5měs.po revizi a snažíme se, tak snad brzo.... :00: pa Lucie

Ahojky, neboooooooooooj!!! Srdíčko příští týden bude!!! To se ze začátku stává, když je třeba ovulka dýl! Držím palce! :a:

Nikky nezoufej, určitě to bude všechno v pořádku a srdíčko bude krásně vidět. Držíme pěstičky a myslíme na Vás :-)

Niky určo tam za týden :h: bude uvidíš když od minula vyrostlo tak je živé. U těchto prcinků jde fakt o milimetry neměj strach a mysli pozitivně

Ahoj Nikkys, hlavne bud v klidu a snaz se myslet pozitivne, vim, ze se to lehce rekne, ale uvidis, ze to dobre dopadne a pristi tyden tam srdicko bude :h: Drzim pesti :€s€: :a:

Třeba si vážně 5+4 a to srdíčko vidět nemusí, já byla při malé 6+5 a také nic nebylo a pak jsem šla 8+3a bylo tam krásné miminko

Holky dík zase uplně :r: ale radosti jakou podporu tady od Vas mam uvidime pristi tyden dam vedet snazim se myslet pozitivne,jeste ze mam uz jednu velkou dvouletou lasku doma ten me moc premyslet o blbostech nenechava :s:

Niky to bude v poho ;) Mě se ukázalo srdíčko dosti pozdě a nikdo nic neříkal. A to že se minule neukázalo..myslím si, že to není nic, co by se mělo opakovat. Držím palce!

Držím palce!!! hlavně na to zkus co nejméně myslet a at ten čas do další kontroly moc rychle uteče!

:a: mi měli :h: na kontrole v 9tt, když jsem byla taky v 6tt tak vidět nebylo. Takže držím pěsti, at je příště vidět. :one:

Ahojky,hlavně se pokus být v klidu,vím že se lehko říká a těžko dělá....Ale příště už srdíčko už určitě bude!! Budu na tebe moc moc myslet,kdy jdeš?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky