11.den po ET.?????

01.04.2012

Ahoj holky.Jsem tak nervózní.Je to dnes 11.den po ET.a zatím jsem netestovala je to brzy,ale to čékání a obava je šílená,jak vše dopadne.Vůbec,ale žádné příznaky.Jen mě trošku bolí prsa a jsou nalitá,ale to bude asi nejspíše utrogestanem....Ale mám pocit,že přestávají bolet a tak nevím co si myslet.Bojím se každýho rána jestli nezačnu krvácet.Zatím ani náznak.Jinak mě trošku občas pobolívá bříško,jako před ms.tak snad ta mrška nedorazí. :( Jinak všem :a: hezký zbytek dne. :a: :€s€: :€s€: :€s€:

In reply to by sluníčko8

Určitě je šance!! Pokud to není čirá krev, tak šance je!!! Některé holky mají MS i v těhotenství.Zítra bys stejně měla jít na krev ne?? Nechceš zajet do CARu už dnes?

In reply to by Kristule

Volala jsem tam a paní doktorka řekla,že musím vydržet do pátku.Pokud jsou to ms,tak to příjde.Tak mě tady čeká v pátek kontrola až 12.45.Utrogestan beru stále dál.Ale dnes si půjdu tedy koupit test.A pokud se to do rána nerozjede udělám si ho.HNED RÁNO!!!!!A taky mě pobolívá v podbříšku tak uvidíme jak vše dopadne.A co Ty????Vše v pořádku?????

In reply to by sluníčko8

aha, no musíme věřit.Já se divím, že jsi to vydržela, netestit :) . Bereš i prednison? Já 1-0-1/2 a utroš si zavádím 3x 2tabl., když ho polykám, tak je mi blbě. Podbřišek mě taky pobolívá a tak divně pobolívá čípek, jako když to tam občas štípne. Od soboty mě pobolívá žaludek,trochu se mi motá hlava a mám problémy s čůráním. Chodím často, furt mě tlačí močák, ale nepoznám, jestli je plný, nebo ne, takže někdy čůrám jen trošku, ale tohle jsem měla i po prvním IVF.
Já mám jít v pátek jen na krev, prohlídka žádná :( , těšila jsem se na utz, páč když jsem jezdila do CARu do Brna, tak tam mi hned 15den dělali utz, ale v Pardubkách se to prý nedělá, tak uvidíme... Ve čt budu ještě jednou testovat.

Teda ty máš výdrž.Já testovala tenkrát už 10.den po ET mamatestem 10 a měla sem krásnou čárečku :///: sice ne uplně silnou ale byla krásně vidět,já bych to i zkusila,držím palečky!!!Jinak mě prsa nebolela vůbec toho bych si nevšímala a bolest jako při MS sem měla ještě asi dva měsíce potom a furt sem lítala se strachem na záchod,ale nedorazilo nic :s:

Ahoj, já jsem dnes 9 den po KET a dosud jsem byla optimistická, nepočítala jsem prostě s ničím jiným, než že mimčo prostě bude. Je to moje poslední šance mít mimi. A teď navečer jsem si uvědomila, že mám všechny příznaky jako před MS, nafouklý břicho, citlivý bradavky a neskutečnou žravou, hlavně na sladký, takže na mě padla velká depka!!!
Moc ti držím palečky a být 11 den po ET, tak už bych testovala!!! Mě dr. říkal, že to můžu zkusit 10. den s nějakým citlivějším testem. Moc držím palce!!!!!! Musí to prostě vyjít!!!!! :a:

ahojík kolik jsi měla embryek zavedených a který den po OPU? příznaky neřeš protože jak píšeš utrogestan je zrádný :///: já jsem dnes 5 den po ET bastocysty a celý den špiním,snažím se udržet se v klídečku ale jde to jen horko těžko

In reply to by misa.patrik

Ahojky Míšo.Měla jsem zavedená 2.emb.a 4.denní.To špinění je snad dobrá zprávička u tebe.Že by zavrtávání?????Ale mě zaráží,že já nic a tak uvidíme v pátek jdu na kontrolu do Olmika a tak uvidíme.Mám testovat nemám?????

In reply to by misa.patrik

Míšo, to špinění může znamenat uhnizďování!!!!! Když se zavrtával Domča, tak jsem měla jedno odpol. takový narůžovělý výtok. Moc na tebe myslím!!! Navíc na MS máš ještě dost času!!!!! Vydrž prďka, vydrž!!!!!!!!!!!!! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka