Nováček

Ahoj holky :a: koukám tady na Vaše fotečky z UZ a docela mne to překvapilo. Byla jsem u lékařky a ta mi řekla že jsem asi páty týden, dle velikosti plodu 9,89 mm jsem prý ale šestý... a jak tady koukám moc mi to nesedí... Navíc je to na mě už docela vidět, mám celkem pupík :///:
Jinak se chci zeptat zda vás také pobolívá spodek bříška - děloha jako před menstruací. Je to první těhotenství, plánované a docela se bojím. Děkuji všem

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,ono se ta délka těhotenství pouze odhaduje dle vyvíjejícího se embrya :) navíc se určuje délka těhotenství dle poslední MS,ale to bývá často dost zavádějící,protože ovulaci má každá jinak a ne každá jí má přesně v půlce cyklu,na čemž je tenhle výpočet založen.Takže nejspíš to bylo myšleno tak,že podle MS jsi 5. týden,podle utrazvuku je mimi trošku větší a momentálně je to tak 6. týden.Je to zcela normální,já jsem dle MS o pět dní nazpět oproti kontrole při UTZ :) A bolest jako před MS je zcela normální,měla jsem jí u prvního těhu i teď,je to jak se zvětšuje a rozathuje děloha :) Takže se neboj,vše bude určitě v pořádku!!

co to je za blbost? my jsme ve 13tt měli 7 cm. a neříkala tak 15tt. To musí být dobře ulítla doktorka. Jinak jestli už cítíš břško, takovou tu tuhou bublinu tak určitě nejsi 5tt, ale tak ten 15tt, a kdy jsi měla poslední ms?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka