Jméno pro kluka:-)

07.03.2012

Ahoj zlatíčka, potřebovala bych poradit s jménem pro chlapečka, my už jsme s přítelem v koncích:-)Vybírame mezi Štěpánkem a Maxmiliánem oba se nám líbí a nemůžeme se rozhodnout.Děkuji předem za názor a kdyby Váas napadlo ještě nějaké pěkné neokoukané jméno tak šup jsem s ním :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

mĚ SE MOC NELÍBÍ ANI JEDNO.aLE VÍCE ASI šTĚPÁN.JINAK JÁ má Jonáše a Mikuláše.
Líbí se mi Matouš, a Jáchym. :s:

Holky moc děkuji za názory, ja mám právě termín v květnu a musíme už co nejdříve zajít nahlásit malého na matriku, musí se nahlásit i jména jak pro holku, tak pro kluka a uvést tam přítele jako otce, ať s tím pak nemáme zbytečné potahovačky po porodu. Bude to ještě boj, ale do příštího týdne se už snad rozhodneme :s:

Tak za mě asi ten Max, ale záleží na příjmení. Pokud máte nějaké typicky české, tak určitě raději Štěpán. Pro mě je dost důležité, aby jméno "ladilo" s příjmením a dobře se vyslovovalo.

Ahojky urcite Stepan,ja chtela taky ale cekame holku,uz druhou :D Jinak manzelovi se to jmeno moc nelibilo tak jsem mela v zaloze jeste Lukaska,taky moc pekne jmeno,pak se mi libi jeste Simon.No a nakonec to bude asi Adelka :a:

Tak za mě určitě Max :one: , my taky akorát bojujeme, ale asi už je rozhodnuto a bude Denis... Mě se jinak ještě líbí Tobias, Marko, Nicolas... a z těch mi u manžela neprošlo ani jedno :00:

Ahojky, tak za mě Štěpán. Bylo to jediné jméno, které se nám s manželem moc líbilo a shodli jsme se na něm oba. :///: Mně osobně se líbí jméno Marek. :a:

taky cekame chlapecka a uz jsem z toho na palici :00: na zacatku to byl Matyas, pak ze ne ze to bude kryštof , ten pak taky ne a pak se tatka dival na rychle a zbesile a tam se hlavni hrdnina jmenoval dominik tak mame vybrano, ted uz ale neustoupim a domisek uz zustane :s: jinak u vas se me lib Max :a:

Ahoj tak mi dáváme Dominika, ale má svátek 4.8 a termín mám 7.8 takže pokud bych porodil :€s€: dříve nebo později tak jmeno necháme, ale jinak musíme vybrat ještě jedno kdyby náhodou se měl narodit na svůj svátek... manža chce Tadeaše ale to mi moc nejde, spíš Daniel, ale uvidíme třeba nám to vyjde.držím pěsti v rozmýšlení ;)

Záleží na příjmení a taky kdy se prcek narodí :-)aby neměl svátek a narozky brzy u sebe :-) podle toho vybíráme jméno my. taaak moc by se mi líbil třeba Kryštof, ale ten je v půlce září, a to mám i termín porodu :D

Mě se líbí Štěpán. Jednoho skoro čtyřletého máme doma :///: Druhou máme holčičku (Markétku), ale kdyby byla kluk, tak by byla Toník (Antonín).

z těch dvou rozhodně Štěpán

my máme v užším výběru tuhle pětici: Dalibor, Vladan, Zbyšek, Vilém a Bartoloměj, ale to poslední nám neprojde u tchýně :s:

In reply to by ha.nka

Dalibora jsme chtěli taky,je to moc pěkné jméno, ale u nás už v rodině jeden je. My máme kvůli tomu taky u tchýně peklo neprochází ani Štěpán ani Maxík :s: ale bude to naše dítě, takže má smůlu :)

In reply to by Klara88

my bychom si asi vybrali Dalibora, ale má svátek pár dnů před termínem porodu, tak hledáme ještě nějaké další varianty. No a ten Bartoloměj je důsledek chování našeho synka a tatínkovy posedlosti Simpsonovými, tchýně je naopak nesnáší. Ale mě to fakt netrápí, nebyla to moje srdeční volba, tak jsme aspoň dali tchýni pocit, že se mohla angažovat. Když nám opět chtěla kecat do výběru, řekli jsme jí, že svoje právo veta už vyčerpala a byl pokoj. Teď to vypadá, že ze zbylých čtyř necháme synka vylosovat, ať má taky nějaké zásluhy :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka